Technika a triky Paul van Dyka

Technika a triky Paul van Dyka

07. 09. 2006  |  Autor: George  |  Komentáře (0)
Loňský vítěz v anketě o Top Dje roku Paul Van Dyk, přijmul nejmodernější technologii firmy Alien&Heath, tedy přesněji řečeno začal využívat jejich revolučního mixážního pultu Xone:3D, který standardně používá při svých setech po celém světě. A na Paula také můžeme prozradit, že se momentálně věnuje svému novému albu, které vyjde na jaře 2007.
Německý tranceový mág používá hned dva tyto mixážní pulty, které byste v přepočtu na české koruny pořídili za 60.000 jeden kus.

Paul Van Dyk v této citaci krátce vysvětluje jeho výhody. “3D je úplně skvělý, není to jen mix, ale také midi kontroler v jednom, což znamená, že ho můžu používat při živém vystoupení k programování. Hned jak jsem 3D obdržel a zapojil, ihned jsem si ho naprosto zamiloval. Používám dva počítače, v jednom je Scratch Live s CD s časovým kódem a v druhém Ableton Live, kde jsou všechny mé smyčky a zvuky.

xone:3D

Dále mám klávesnici EMU, která nahrává a přehrává mé sequence. Základním kamenem celé sestavy je pak 3D, který všechno synchronizuje a řídí. Je to neobyčejně osvobozující, mohu vytvářet a stavět tracky za letu a každé vystoupení je tím způsbem jedinečné.”

scratch

Paul Van Dyk se nyní věnuje svému novému albu, které vyjde na jaře 2007.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika