Agoria zahraje v květnu poprvé v Čechách

Agoria zahraje v květnu poprvé v Čechách

06. 03. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na techno scéně není tento DJ, producent a majitel labelu Sapiens žádným nováčkem. Pod pseudonymem Agoria se přes dvacet let skrývá Francouz Sébastien Devaud, autor několika alb a desítek singlů.

fb událost: https://www.facebook.com/events/1353761204770448/

Na techno scéně není tento DJ, producent a majitel labelu Sapiens žádným nováčkem. Pod pseudonymem Agoria se přes dvacet let skrývá Francouz Sébastien Devaud, autor několika alb a desítek singlů. Je to jen pár měsíců, co se jeho fanoušci dočkali dalšího sólo EP s názvem Boomerang. Ani se neohřálo na stáncích a už se všechny jeho tři tracky objevily například v rámci nedávné výstavy v londýnské galerii Tate Modern. Jsme si jistí, že alespoň jeden z nich určitě zazní i v květnu v pražské ROXY!

Předprodej začíná 9. března přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin.

Jako syn operní pěvkyně a architekta se od mala pohyboval v prostředí hudby a výtvarného umění. To ho přivedlo zprvu k hip-hopu nebo Princovi, později pak k pionýrům techna, jakými jsou Derrick May, Kenny Larkin či Underground Resistance. Není tak překvapením, že většina jeho setů je postavena především na detroitském zvuku. S těmi brázdí kluby a festivaly po celém světě. Zahrál si ale i na spoustě netypických míst. Například na vrcholu pařížského mrakodrapu Tour Montparnasse.

Stále zmiňujeme techno, ale Agoriu není radno škatulkovat. Často se totiž vydává na výlety do světa sound designu a filmové hudby, kde ventiluje svoji verzatilitu a lásku k jiným žánrům. Ale ani to mu nestačí. Založil festival Nuits Sonores a ještě další label Infinité. Skrze ně se snaží širšímu publiku představit více experimentální umělce a hudbu s náročnými aranžemi. Netají se tím, že jeho hlavním cílem je posluchače neustále překvapovat. Vypadá to, že 18.5. nás v ROXY čeká povedený techno večírek se spoustou neočekávaných okamžiků.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AGORIA

Pátek 18. 5. 2018
Vystupují:
Agoria (FR)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika