NUbreed.cz booking

NUbreed.cz booking

11. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Informační web NUbreed.cz, který se orientuje především na západní a jiho-západní Čechy přichází s dobrou zprávou pro všechny příznivce elektronic music. Pod křídly tohoto média vznikl booking, který zastupuje nadějné umělce/ DJs nejen z tohoto regionu a nejen z ČR.
K w a c z o live! (Reading / UK / www.kwaczo.com)
Pořádnou porci energie nenajdete jenom v jeho DJ setech, ale i na jeho vlastních producentských počinech (FATBACK EP - Demurrage / Sekacka na maso / Beatbutchery.co.uk), které vyšly i v celosvětové distribuci Juno.
Kwaczo se v roce 2002 začal věnovat DJingu, po svém přestěhování do anglického Readingu byl rezidentem tamního Clubu Ponana, v roce 2005 si zahrál na open air festivalu RAVEMISION u Cambridge. V Čechách se naposledy představil na letošním červnovém festivalu LETME OPEN BASSNIGHT a Shotgun Euro 2006.
Od letošního roku se Kwaczo prezentuje výhradně jako Live Act! Další tracky tohoto Moraváka, který ale od roku 2003 žije v Anglii, si pro svůj label zamluvil Takaaki Itoh, je potřeba něco dodávat? :)

KWACO DISCOGRAPHY:
KWACZO - FATBACK EP - DEMURRAGE / BEATBUTCHERY.co.uk
KWACZO - FATBACK EP - SEKACKA NA MASO / BEATBUTCHERY.co.uk
KWACZO - VICHER - MP3 ALBUM / BEATBUTCHERY.co.uk


DJ Da Moon (Plzeň / CZ / www.djdamoon.com)
Jeho progressive sound máte šanci slyšet pravidelně na rezidentní Dance In The Sky v plzeňském Sky baru, který je unikátní svým umístěním v posledním (16.) patře výškové budovy přímo v centru západočeské metropole a nově i na Renaissance v klubu PH+ rovnež v Plzni.
Hraje od roku 2001, ale za pultem se pohyboval po boku svého otce již od 12-ti let. Byl rezidentem Mazaného Králíčka, akcí PULS!NG a E_music. Za tu dobu se stihl prezentovat v klubech jako: ROXY, U Bukanýra, MIX,.. a na festivalech: Summer Of Love, RedBull High Jump, Sázava Fest, Rock For People,…, ale např. i sloveské Považské Bystrici.
Jeho DJské přednosti a um v demomixu Architecture (2005) ocenil časopis XMAG jako demo měsíce.


DJ Deen Ouvn (Plzeň / CZ / www.deenouvn.com)
Za gramofony se poprvé postavil v roce 1998. Byl rezidentem legendárního Mazaného Králíčka, akcí PULS!NG a E_music a středočeské INSOMNIA party.
V současnosti svou energickou směs progressive/elektro/tech-house až groovy/funky techna prezentuje pravidelně na rezidentních Dance In The Sky (SKY bar) a Passion (PH+ Club) v západočeské metropoli, ale např. i ve slovenských klubech Guru (Žilina), Alpia (Martin), Vrtula (Považská Bytrica), v pražské ROXY, U Bukanýra, Mecca,… nebo na loňském Summer Of Love.
Na pódiu stál za gramofony i vedle hudebníků jako Miloš Vacík (perkusivní mág - TAM TAM orchestra, Sluneční orchestr) a Martin Täuber (bicí).
Jeho pestrou energickou směs kvalitního house i techna s výraznou basovou linkou okořeněnou sexy vokály ocenil i časopis XMAG: "Deen Ouvn bourá svou hrou hranice, poletuje mezi násilnými škatulkami jako motýl a přesto tu má vše pevný řád a hlavně smysl. … Velkým plusem jsou přesné a téměř nekonečné mixy!".


D J J a y (Žilina / SK / www.whitetape.sk)
Za mixpultem se pohybuje již více jak 10 let. V roce 1992 začal ozvučováním akcí, v roce 1995 už měl jako DJ svou rezidentní noc. Není divu, že představuje nejen pro klubery na Slovensku synonymum kvalitního groovy deep house s prvky breaks obohacené acidovými a funky samply s dobrým vokálem.
V Česku se Jay představil několikrát v pražské Radosti FX, CZ Beatu, Ostravském Alcatrazu, plzeňském PH+,... . Na Slovensku např.: Disco TV( cca. 30.000 lidí), Globe, Sunshine, 4Elements, BeeFree či DoubleDecker. V současnosti je rezidentem noci HeadWorx. Podílel se na tvorbě rádiové relace Extáza a později vlastní *FREELINE (Go DeeJay 89.8FM).
Jay tvoří společně s prodecetem Bollo projekt VIOLETWINS, který spojuje dj set a keyboard, softwarové syntezátory a samplery. V neposlední řadě je set obohatený vlastnou tvorbou producenta Bolla, kterému vyšel track FINAL SNOOZE na kompilácii BEE FREE - 5 Elements.


více informací najdete na Nubreed.CZ

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika