The Internet s novým albem za měsíc v Lucerna Music Baru

The Internet s novým albem za měsíc v Lucerna Music Baru

12. 06. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kalifornská neo-soulová a R&B kapela The Internet zahraje za měsíc poprvé v České republice - 10. července rozhoupe pražský Lucerna Music Bar. Představí zde naživo nejen starší skladby, ale i písně z nového, v pořadí čtvrtého, alba Hive Mind, které vyjde o deset dní později. Nyní The Internet přichází s novým singlem a klipem Come Over.
Pětičlennou formaci The Internet založili v roce 2011 Syd tha Kyd a Matt Martians, bývalí členové známého hip hopového uskupení Odd Future, v jehož čele stojí Tyler, the Creator. The Internet patří k předním zástupcům mladé rapové, jazzové, R&B a elektronické scény v Los Angeles, která se v poslední době dostala do povědomí díky jménům jako Flying Lotus, Kamasi Washington, Kendrick Lamar nebo Thundercat. The Internet získali za svoji třetí desku Ego Death, která se umístila v Top Ten žánrové hitparády, nominaci na Grammy v kategorii Best Urban Contemporary Album.    
 

Zpěvačka Syd tha Kid, nebo zkráceně Syd, jejíž hlas propůjčuje skladbám The Internet sametový, smyslný nádech, se sama naučila nahrávat a produkovat hudbu ve svých patnácti letech, odmala také psala písničky. Ve formaci Odd Future se stala DJ a producentkou. S Mattem, který produkuje a hraje na klávesy, se původně potkala v roce 2008 virtuálně díky Myspace. Osobně pak o tři roky později, kdy vydali první společné album Purple Naked Ladies (na značce Odd Future Records) a o rok později desku Feel Good. Název vznikl vlastně jako žert, inspirován reakcí rappera Left Braina na otravnou novinářskou otázku “Odkud je?”. “Z internetu”, zněla odpověď, která Syd pobavila a převzala ji jako jméno svého nového bočního projektu v rámci Odd Future. The Internet v současné době připravují svoji čtvrtou desku a zároveň nedávno  jednotliví hudebníci natočili svá sólová alba.   
 
Koncert uvádí Colours Selection. Předprodej vstupenek probíhá v sítích GoOut.cz a Ticketportal, cena v předprodeji 650 Kč, na místě pak 750 Kč. Více informací na www.colours.cz.

Dodal: Jiří Sedlák, ArtsMarketing.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE INTERNET

Úterý 10. 7. 2018
Vystupují:
THE INTERNET (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika