Michael C k party Tranzlation

Michael C k party Tranzlation

11. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pete Walk se v rámci nové party Tranzlation v klubu Fabric zeptal dje Michaela C na pár otázek a výsledkem je tento zajímavý rozhovor.
Pojďme k úplným začátkům tvého seznámení a startu na taneční scéně. Představ se nám malinko.
Tyhle představovací otázky mám asi ze všech nejmíň rád:), ale zkusím to. Tak trance a progressive hraju asi tak 2 a půl roku, křestním jménem jsem Michal a djing jsem začal z povzdálí sledovat někdy, když mě bylo asi 15. Hrát jsem začal kolem svého sedmnáctého narozeninového výročí a postupně jsem se dopracoval ke stylu, kterým se prezentuju teď - tedy trance a progressive. Doufám, že to takto nějak stačí.

Poměrně rychle si se dostal mezi českou djskou elitu. Dokonce i tam, kam by ti elita mohla závidět. Jak se ti to podařilo?
Jo tak na tohle se mě neptej:)). Já se teda rozhodně nepovažuju za nějakou djskou elitu, ale vím, že třeba do Číny se zatím moc djs nepodívalo. Jak se to všechno podařilo, to ani já sám nevím. Snažím se hrát, jak nejlépe umím, vybírám desky podle svého vkusu, někdy se pokouším i různě experimentovat.. Chci djingu dávat maximum, to samé mé vlastní hudební tvorbě, ale to je trošku běh na dlouhou trať. Jelikož si chci všechno dělat sám, jak produkci, zvuk, mastering a podobně - určitě se člověk nedostane na výsluní hned, rozhodně to chce čas a spoustu zkušeností.

Jak to vypadá s tvým bookingem v zahraničí a s tvojí současnou nebo budoucí produkcí muziky?
Na hudební produkci se pilně pracuje, postupně se snažím si dovybavit své malé domácí studio - na novém webu, který se už vyrábí, budou k poslechu ukázky věcí, o kterých možná ani nikdo neví. Do konce roku mám ještě něco v plánu, tak doufejme, že se to podaří:). Hraní v zahraničí si moc cením, jsou to zkušenosti k nezaplacení, teď naposledy v Polsku byla naprosto neskutečná atmosféra a pokud jde o hraní třeba v Číně, to je naprosto jiný ale úžasný svět.

Pověz nám něco o tvém radiovém pořadu Sunshine na Radiu Life.
Sunshine běžel něco přes rok a půl, byl hodně úspěšný, ale po vlastnických výměnách v rádiu a dalších problémech musel být v březnu letos ukončen. Ovšem už teď připravujeme pořad nový, více budeme snad už moc prozradit, až bude spuštěn kompletní nový web.

Všiml jsem si že hraješ převážně s desek. Jaký máš názor na otázku - vinyl, CD, MP3 apod. ?
Já už hraju rozhodně z CDček stejně jako z desek, ne-li víc. MP3 taky nakupuju, hodně už jich dostávám i jako promo ze zahraničí, ale jde spíš o komfort a aktuálnost než o nějaké lpění na technologiích. MP3 si doma koupíš, okamžitě stáhneš, vypálíš (popřípadě, když se mi něco na té skladbě nelíbí, mám možnost si to na počítači ihned editovat) a všechno klidně i hodinu před vystoupením, což je naprosto super a jelikož se snažím hrát aktuální a nejnovější desky, v podstatě už rychlejší možnost ani nemám.

Jak vnímáš publikum pro které hraješ, tvoji fanoušci? Popiš nám je.
Hned bych chtěl říct, že si všech, kteří mají moji hudbu rádi strašně moc vážím a jak je vnímám? Chtěl bych hrát pro lidi, kteří se chtějí a umějí bavit, mají svůj vlastní názor a respektují všemožné hudební i taneční styly. Doufám, že se mi to daří.

Jaká média nejčastěji vnímáš, čteš nebo posloucháš třeba i soukromém životě?
Téměř nonstop používá internet, opravdu mimořádně se kouknu i na televizi, ale to se fakt moc často nestává. Rád si pustím nějakej film na DVD, ale jinak se veškerý čas snažím věnovat muzice.

Věnuješ se pouze djingu nebo máš ještě nějaké občanské povolání?
Kromě djingu a tvorby hudby v současnosti stále pracuji jako technik zvuku na jednom pardubickém rádiu - práce mě baví a je hodně blízká tomu, co dělám, pracuji se zvukem a hudbou.

Jak relaxuješ ve tvým volnu? Chodíš třeba taky do kina nebo do divadla? Na čem si byl naposledy?
Do kina určitě chodím, divadlo mě nikdy moc nebavilo, takže tam se spolu určitě nepotkáme:). Naposledy jsem byl myslím na druhých Pirátech z Karibiku, super! Hodně si taky odpočinu u PC her, to je moje slabost a dokázal bych u počítače strávit celou věčnost.

Určitě máš nějaký osobní sen, který by sis chtěl sám splnit. Přibliž nám ho trochu.
Snů a plánů mám dost, ale jelikož bych rád, aby se v budoucnu alespoň částečně splnili, nemůžu je takhle veřejně posílat do světa, abych to nezakřiknul. Proto si je radši nechám pro sebe..


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika