Imagination oznámil nové místo konání a spustil předprodej

Imagination oznámil nové místo konání a spustil předprodej

25. 06. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
S velkou radostí oznamujeme, že Imagination Festival 2018 se po čtyřech letech vrací zpátky do prostorných hal na Výstavišti v pražských Letňanech! V sobotu 24. listopadu organizační tým IMI Dance plánuje znovu připravit pro své fanoušky obrovskou šou a tradičně přinést to nejlepší z drum & bassu a harder styles.
Imagination Festival 2018 vsadil na vysokou kartu a pro svůj sedmý ročník si zvolil jako místo konání obrovské haly Výstaviště v pražských Letňanech. Další změnou oproti minulým ročníkům je, že letos se festival nebude konat v pátek, ale v sobotu 24. listopadu 2018. Díky novému prostoru budou letos stage obrovské a kapacita festivalu se podstatně zvětší. „Každým rokem na náš festival jezdí více a více fanoušků ze všech koutů světa, a proto byla tahle změna nevyhnutná“, říká Tomáš Nezval, zakladatel festivalu. 
 

Předprodej vstupenek byl spuštěn včera v sítích Go Out a Festicket! První vlna early bird vstupenek se vyprodala během jednoho dne. Druhá je v prodeji za 899 Kč. VIP Vstupenky budou puštěny do prodeje v průběhu léta. Normální vstupenky lze vždy upgradovat na VIP vstupenky. 

Ke spuštění předprodeje si organizátoři jako bonus připravili pro své fanoušky oficiální aftermovie z Imagination Festivalu 2017. Připomeňte si neuvěřitelnou energii a atmosféru z minulého ročníku a připravte se na další edici Imagination Festivalu, která pohltí v sobotu 24. listopadu obrovské haly Výstaviště v pražských Letňanech! 

Oficiální webové stránky: www.imaginationfestival.cz

Dodal: Juraj Broš, IMI Dance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMAGINATION FESTIVAL

Sobota 24. 11. 2018
Vystupují:
Macky Gee, Maduk, A.M.C, Emperor, Pythius VS. Gydra, 3RDKND (Donny, Katharsys a Forbidden Society), The Prototypes. The Upbeats, Holotrope Symplex,, Gunz for Hire, Zatox, Sefa, Andy The Core, Evil Activities, Caine, Keltek, Greazy Puzzy Fuckerz, Mandy, Hungry Beats, Hatom, Mejsi MC: Ruffian
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika