FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Sziget startuje již za 4 týdny

Festival Sziget startuje již za 4 týdny
12. 07. 2018   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Proč vyrazit na festival za hranice naší republiky? Maďarský Sziget totiž nabízí řadu zážitků, které u nás na jednom místě nenajdete a i pár věcí navíc. Tady jsou hlavní důvody proč se připravit na cestu do Budapešti.
Festival Sziget je označován za jeden z nejlepších světových festivalů. I letos zveřejněná jména těch největších hudebních hvězd ukazují na mimořádný zážitek. Arctic Monkeys, Dua Lipa, Kendrick Lamar, Gorillaz, Lana Del Rey, Mumford & Sons, Kygo nebo Shawn Mendes, to jsou hlavní taháky letošního festivalu. A protože na Szigetu je toho k vidění mnohem víc, tak tady je pár dalších důvodů, proč se začít připravovat na cestu do Budapešti. Festival se koná od 8. do 15. srpna 2018.

1. Festival na Dunaji v centru Budapešti
Skvělou atmosféru festivalu Sziget tvoří nejen návštěvníci z více než 100 zemí světa, ale i skvělý areál, který se nalézá na krásném ostrově na řece Dunaji uprostřed Budapešti. Tento fakt zmiňujeme téměř vždy, ale kdo jednou navštívil festival to může potvrdit.
 

2. Zábava po celý den i noc
Na Szigetu hrají světové hvězdy, ale kompletní program se odehrává na téměř padesáti místech po celém areálu. Nejen hudba, divadlo a moderní cirkus, ale je tu i spousta dalších možností, jak prožít neopakovatelný festival. Každý den proběhne na dvě stovky vystoupení či představení. Kromě hudby je tu monumentální stan Cirque de Sziget, který hostí nejlepší představení z oblasti moderního cirku. Prostor nazvaný Giant Street Theatre který nabízí velkolepé pouliční divadla a spousta dalšího programu. Popsat vše co se bude dít na Szigetu by zabralo desítky stran. 

3. Party na lodi
Ve spolupráci se Sziget City nabízí festival návštěvníkům odpolední party na lodi za zvýhodněnou cenu. Můžete jen tak lenošit v pohodlných sedacích vacích a kochat se výhledem na krásnou Budapešť nebo si užít bláznivou a pulzující party přímo na palubě. 

4. Hudba pro každého
V programu jsou největší hvězdy nejen mezinárodní popové či rockové scény na několika pódiích. Vždyť kromě headlinerů festivalu můžete vidět taková jména jako Liam Gallagher, Bastille, Lykke Li, Stormzy, Parov Stelar, Bonobo live, Nick Murphy fka Chet Faker, Kaleo, Zara Larsson, Gogol Bordello a mnohem víc. Dvě scény budou věnované jen taneční a elektronické hudbě a hrají zde hvězdy jako jsou např KSHMR nebo Don Diablo. Je tu pódium věnované world music s Värttinou či Griot Blues, ale i pódium pro folk, jazz, blues i klasickou hudbu. Bude tu scéna věnovaná těm nejtalentovanějším hudebníkům z Evropy. Na ní zahraje i jediný zástupce z ČR Thom Artway a představí i svůj nejnovější singl All I Know.

Dodal: Premysl Stepanek, Sziget festival
SZIGET (HU)

SZIGET (HU)

Středa 8. 8. 2018 až Středa 15. 8. 2018
Vystupují:
Above & Beyond, Bonobo, Flux Pavilion, Alle Farben, Arctic Monkeys, Asaf Avidan, Aurora, Bastille, Bilderbuch, Blossoms, Borgore, Børns, Cigarettes After Sex, Clean Bandit, Damian Lazarus & The Ancient Moons, Delta Heavy, Desiigner, Don Diablo, Dua Lipa, Everything Everything, Fink, Gogol Bordello Goo Goo Dolls, Gorgon City live, Gorillaz, Jan Blomqvist, Jay Hardway, Joe Goddard live, JP Cooper, Kaleo, Kendrick Lamar, King Gizzard & The Lizard Wizard, KSHMR, Kygo, La Femme, Lana del Rey, Lemaitre, Lewis Capaldi, Liam Gallagher, Lianne La Havas, Little Dragon Lykke Li, Milky Chance, MØ, Mumford & Sons, My Baby, Nick Murphy fka Chet Faker, Nothing But Thieves, Parov Stelar, Perturbator, Petit Biscuit, Sam Feldt live, Scarlxrd, Seasick Steve, Seven Lion, SG Lewis, Shame, Shawn Mendes, Slaves, Sofi Tukker, Stormzy, The Him, The Kooks, The Living End, The War On Drugs, Tujamo, Ummet Ozcan, Unknown Mortal Orchestra, WhoMadeWho, Wolf Alice, Yellow Days, Zara Larsson, Zhu
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |