FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

AIR Festival slibuje dvoudenní taneční party

AIR Festival slibuje dvoudenní taneční party
17. 07. 2018   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Královehradecký Festivalpark se poslední červencový víkend opět promění pod hlavičkou AIR Festivalu v dějiště obří taneční party. Nabitý line-up v čele s headlinery jako Krewella, Carnage, Pegboard Nerds nebo Brohug zaručuje, že nikdo po celý víkend nepřestane lovit ty nejlepší taneční zážitky.
Letošní ročník AIR Festivalu se v Hradci Králové uskuteční v termínu 27.- 28. července. Hlavní novinkou letos bude bezhotovostní systém. Vstupenka bude návštěvníkům opět vyměněná za látkovou pásku, ale nově na ní bude umístěn i čip, který bude po celou dobu festivalu sloužit jako peněženka. Čip bude navíc fungovat i jako „klíč“ od areálu a kempu.

AIR festival

O tom, že půjde o opravdu obrovský mejdan svědčí už jen skvadra účinkujících. Tempo bude udávat sesterské rebelské duo Krewella, které se vyžívá v rázné kombinaci elektroniky s heavy rockovými riffy, umocněné nekompromisními texty.  Dále pak i sedmadvacetiletý DJ a producent Carnage, který už vystupoval na nejvyhlášenějších přehlídkách světové EDM elity jako je Tomorrowland nebo Ultra Music Festival. Co vznikne, když se spojí dva výjimečně talentovaní DJs a producenti, kteří mají společně za sebou více než dvacetiletou nahrávací praxi a přes 200 remixů zahrnujících spolupráci mimo jiné se Skrillexem nebo Krewellou, předvede duo Pegboard Nerds.

Pořádnou show rozjedou i švédští Brohug, kteří již více než půl roku stojí v čele stovky nejprodávanějších umělců electro house v přehledu BeatStats na Beatportu. Další velkou hvězdou letošního AIRu bude mladý multitalentovaný mladík Maddix, který ovládá i hru na perkuse, bicí a piano. Ze jeho objevem stojí hvězdná trojice Dimitri, Afrojack a Hardwell. S hvězdami toho největšího formátu spolupracuje i Mr. Black, který se těší stále větší popularitě. Podporuje ho například Hardwell, Martin Garrix, Tiësto, David Guetta nebo královna popu Madonna.
Návštěvníci si budou moci vybírat z hudební produkce na hlavní stage a šesti vedlejších pódiích. Retro Music Hall bude vévodit výše zmíněný Maddix, hlavní hvězdou Flash Festival Stage bude Toneshifterz. Ke správné náladě všech zúčastněných budou po celý víkend přispívat i krásky z týmu JägerBeets se zásobou ledově namražených drinků.
Vstupenky jsou k zakoupení na www.airfestival.cz.

Dodal: Zuzana Kantorová, Nedori
AIR FESTIVAL

AIR FESTIVAL

Pátek 27. 7. 2018 až Sobota 28. 7. 2018
Vystupují:
Chris Schweizer, Krewella, Carnage, Pegboard Nerds, Brohug, Maddix, Mr. Black a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |