Benny Benassi zahraje příští týden v Duplexu

Benny Benassi zahraje příští týden v Duplexu

28. 08. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po dlouhých letech čekání se do ČR vrací legendární italský DJ a producent, držitel ocenění Grammy, zakladatel žánru hypnotech a především autor megahitu „Satisfaction“ – Benny Benassi, aby zazářil v klubu Duplex na Václavském náměstí v rámci nové koncepční noci Duplex Presents, která vám pravidelně přiveze ty největší hvězdy světové electronic music!
Kupujte lístky online. Téměř 90% vstupenek z první vlny je prodáno: http://bit.ly/BennyBenassiGoOut & http://bit.ly/BennyBenassiTicketstream

Benny Benassi je uznávaný DJ a producent z Itálie. Jeho jméno není třeba moc dlouze představovat. Když se vysloví jeho jméno, tak se snad každému z nás vybaví jeho megahit Satisfaction, který vznikl ve spolupráci s jeho bratrancem Allem Benassim. Tento hit atakoval přední příčky světových hitparád a stal se například číslem 1 ve Francii a na druhém místě se umístil v UK a Německu. V průběhu let si tak Benny Benassi vybudoval své jméno díky autentickému soundu a vyrostl z klubového DJe do krále světových festivalů.
 


Benny Benassi vystoupí v pražském Duplexu 8. září, což je neuvěřitelných 12 let od jeho posledního vystoupení v České republice, které proběhlo v brněnském Bobycentru v rámci halové párty Cybertronic, kde ho na hlavní stage doplnil také Mauro Picotto. Jako support DJs se představí zástupci české scény. Více info se dozvíte na Facebook události: https://www.facebook.com/events/1834593239932525/ 

Bennyho úspěch vyvrcholil jeho účastí na předních světových festivalech (Coachella, EDC, Ultra Music Festival, Tomorrowland) a jeho albem Rock N Rave v roce 2008. V témže roce také získal ocenění Grammy za jeho prvotřídní remix skladby „Bring The Noise“ od Public Enemy, který ho katapultoval mezi největší hvězdy taneční scény. 

V roce 2011 se Benny Benassi spojil s hvězdným obsazením a přichází s albem Electroman. Hitovka „Cinema“ z alba Electroman byla remixována Skrillexem a tento remix byl nejenom zlatý v USA a platinový v Austrálii a Kanadě, ale navíc přinesl Bennymu další Grammy. Tento hit se držel více než 6 měsíců v TOP 10 iTunes Dance Chart. 

V roce 2016 vydává Benny Benassi po pěti letech nové album Dencaholic, které je užasným koktejlem již vypuštěných skladeb a zbrusu nové letní hymny „Paradise“ ve spolupráci s Chrisem Brownem, která se deset týdnů držela v TOP 50 UK a může se pochlubit více než 50 mil. shlédnutí a více než 40 mil. poslechů na Spotify.

Kromě svých vlastních produkčních hitů přinesl světu také nespočet remixů takových klasik jako Bob Marley, Rolling Stones nebo Giorgio Moroder. Benny Benassi je prostě žijící legenda světové hudební scény. 

A vy se na něj můžete těšit 8. září v pražském klubu Duplex!

Dodal: Štěpán Ježek, Epic Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BENNY BENASSI

Sobota 8. 9. 2018
Vystupují:
Benny Benassi, Chris Sadler, Tokatko, MadelaineNamaas
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika