Chris Liebing přiveze na narozeniny Roxy nové album

Chris Liebing přiveze na narozeniny Roxy nové album

03. 09. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Připravte se na další bohoslužbu techna. K dvacátým šestým narozeninám Roxy přijíždí pogratulovat Chris Liebing, legendární DJ, producent a hnací motor labelů CLR a Spinclub Recordings. Díky svému hraní, produkci a rádiovému vysílání se bezesporu zasloužil o posunutí žánru techna na globální úroveň.
Tento rezident podniků jako Space, Amnesia nebo Fabric vydá za tři dny dlouho očekávané album Burn Slow, na kterém se objeví třeba naši oblíbenci Gary Numan a Cold Cave. Bude to jeho návrat na vrchol a tím pádem i nutnost slyšet naživo!
 
Předprodej začíná 4. září v 16:00 přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin. Poté i v ostatních předprodejích.
 

Co dalšího má Chris na kontě? Samozřejmě hojnost vlastních tracků, producentsky vypomáhal mnoha jiným umělcům jako Umek či Green Velvet a je i zdatným remixérem. Jeho verze skladby Extase z minulého roku patří k těm nejhranějším na Spotify. Dnes již pověstná spolupráce s holandským producentem Speedy J byla dle Billboard označena za “jednu z nejlepších kolekcí originální elektronické hudby toho roku.” To vše jen korunuje sbírka ocenění za své profesionální úsilí v mnoha odnožích hudebního businessu.

Ne nadarmo bývá označován za neotřesitelný pilíř a oddaného velvyslance inovativního techna. Za zmínku stojí také to, že jako první přišel s výrazem schranz. Koho by zajímalo něco z osobního života, je zapřísáhlým veganem a veřejně bojuje za práva zvířat. Co tedy můžeme na konci října v ROXY čekat? Jemnou duši a tvrdou hudbu. Už aby to bylo.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE26: CHRIS LIEBING

Pátek 26. 10. 2018
Vstup: od 420 Kč
Vystupují:
Chris Liebing (DE) + support: Kaisersoze, Subgate 2nd stage: Arturo Legorreta (materia.fm) & guest
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika