COMBI:NATIONS představuje  stage

COMBI:NATIONS představuje stage

13. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kromě Combi:Nations stage, ve velké dvoraně paláce, bude v přilehlé hale připravena i druhá taneční a odpočinková zóna.
Pražský Veletržní palác bude 3. listopadu hostit první z podzimních parties agentury United Music – COMBI:NATIONS, kde vystoupí jako hlavní hvězda v rámci světového turné holandský Dj a producent Marco V. Na hlavní scéně jej podpoří holandský Dj San a polská jednička Angelo Mike.

Kromě Combi:Nations stage, ve velké dvoraně paláce, bude v přilehlé hale připravena i druhá taneční a odpočinková zóna. Těšit se můžete na příjemnou lounge s bary a sezením, ale hlavně vás čeká 10 hodin té nejlepší house music v podání domácích hvězd a jednoho speciálního zahraničního hosta.

Tím nebude nikdo jiný, než dříve anoncovaný headliner posunuté party Incredible – TOM NOVY. Tento všudypřítomný německý producent, remixér, VJ, DJ, či RJ, vydává koncem září dlouhoočekávané album „Superstar“, které přijede představit také pražskému publiku. Nyní začíná dobývat hitparády první singl z tohoto alba, který nese název „Unexpected“.

Domácí houseovou elitu budou zastupovat rezidenti předních pražských klubů Brian, Tvyks & Vectif, The Kaos Boys, Bon Finix a Tripmain. Nejvýhodnější vstupenky na COMBI:NATIONS jsou v prodeji v síti Ticketstream do konce září za 390 korun + manipulační poplatky.

combi:nations flyer
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika