Joris Voorn a Yotto vystoupí v rámci jedné noci v Roxy

Joris Voorn a Yotto vystoupí v rámci jedné noci v Roxy

06. 11. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jedna ze stěžejních postav house music posledních 10 let Joris Voorn se vrací do Prahy a nebude sám. Druhým headlinerem prosincové show bude finský producent Yotto. Jeho letošní album Hyperfall okouzlilo nejen Anjunadeep fanoušky, ale celou elektronickou scénu. 7. Prosince čeká Roxy další nadupaný house music mejdan hned se dvěma špičkovými headlinery. Nedoporučujeme otálet s nákupem vstupenek.
Předprodej začíná prvních 24h přes MY ROXY. (pro registrované s 10% slevou). Poté i v ostatních předprodejích.

 Joris Voorn
 
V roce 1997 se poprvé postavil za gramofony, během několika měsíců vyhrál několik djských soutěží a brzy dostal rezidenturu v klubu ATAK. Jako promovaný architekt a šikovný muzikant (ovládá hru na housle, klavír i kytaru) se v roce 2002 rozhodl vrhnout síly do nelehké stavby techno beatu a výsledky jeho produkce se dostavily již u vůbec prvního releasu Muted Trax EP. Skladbu brzy začali hrát a podporovat Laurent Garnier či Carl Craig a o Jorisovi se začalo mluvit jako o objevu 21.techno-století.
                                            
Po takovém startu bylo jasné, že architektura půjde k ledu a Joris začal chrlit jeden úspěšný release za druhým. Dvojice EP Lost Memories pt.1 a pt.2 na labelu SINO (Technasia) znamenala průlom především díky hymně Incident, jejíž šlapavý funky groove obletěl světové dancefloory a vytrhal nejednu parketu. Joris dal dohromady veškerou inspiraci a vydal dvě stěžejní alba Future History a For a Deep Place. Založení labelu Rejected v roce 2006 předznamenalo změnu stylu spíše ke klubovému house soundu a není pochyb, že to Jorisovi dodnes velmi svědčí.
 
V současné době je Joris Voorn jedním z nejžádanějších tvůrců remixů se zářezy jako Paul Kalkbrenner, Robert Babicz nebo třeba i Moby či Lana Del Rey. Djský skill potvrzují desítky známých kompilací pro Cocoon, Mixmag nebo klub Space. Joris je prostě pojem, osobnost a především sympaťák, který zpoza mixáku dokáže strhnout publikum na svoji stranu a okouzlit univerzálním přístupem k příběhu housu, minimalu a techna, které velmi umně snoubí dohromady.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JORIS VOORN

Pátek 7. 12. 2018
Vystupují:
Joris Voorn, Yotto
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika