Cybertronic: Nová party v Boby centru

Cybertronic: Nová party v Boby centru

17. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Oznámení první vánoční party je na světě a dle našich informací se zdá, že lze od party očekávat hodně. 22.12. do brněnského Boby centra zavítají djs Mauro Picotto, Benny Benassi, Afrika Islam, Angelo Mike a další.
Pro všechny klubery tady máme první vánoční dárek - do brněnského Boby centra totiž v pátek 22.12. přijedou DJská jména v čele s Italy Mauro Picottem a Benny Benassim. Nebude chybět ani česká špička - Michael Burian s Luccou a dále je doplní další zahraniční stars Afrika Islam a polský Angelo Mike. Na své si přijdou jak milovníci progressive, trancu, techna, tak i housu.

Pro první vydání akce Cybertronic se podařilo zabookovat jména, na která Brno dlouho čekalo - Benny Benassi v ČR vystoupil pouze jednou a to minulý rok v pražských Karlových lázních a jeho vystoupení je mnohými označování za vůbec nejlepší DJ set, který tam kdy slyšeli, stejné ohlasy přicházejí i z venčí a my sami můžeme potvrdit, že je opravdu na co se těšit. Není snad člověka, co by neznal jeho hit Satisfaction, Benny má ale v zásobě spoustu dalších, výčet všech ocenění, remixů atd je snad zbytečné uvádět... Určitě si ale poslechněte jeho nové album Who´s your Daddy!

Benny BenassiPo delší době se do brna vrací Mauro Picotto, určitě si všichni pamatujete na jeho úžasný set na Citadele, v pražském Paradogsu, nebo na legendárních Creamfields, Maura milují jak fanoušci trancu, tak i housu a techna, důkazem budiž jeho veleúspěšné Meganite residence na Ibize atd. I tento Ital právě vydal nové album - Superclub.

V Čechách již zdomácnělý Afrika Islam je bezkonkurenčním bavičem a miláčkem publika, sbírku platinových desek za spolupráci s Ice-T mu může hodně producentů závidět, stejně tak je úspěšný projekt s Westbamem - Mr X a Mr Y. Už se na Vás moc těší. Polského Nr 1 DJe Angelo Mika taky netřeba dlouho přestavovat, v Polsku se bez něj neobejde žádná dobrá akce a i u nás ho vídáme např. na akcích s Tiestem, PVD atd.

Za zmínku stojí i druhá progressive - electro stage na La Grottě - Orbith, Uwa s Lucasem aka The Kaos Boys, Marcus Cooper, Simon Sayz, Radan Mach, Martin Hloch a Ian Fuzzy. Asi nebudete vědět kam dřív.

Pro úplnost ještě pár technických informací - speciálně upravené podium, silný zvuk a světla, lasery, vše bude včas upřesněno. Akce bude mít také vlastní hymnu, která by také měla vyjít na jedné úspěšné taneční kompilaci, nechte se překvapit.

www.cybertronic.dj

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika