Robertson v Mersey

Robertson v Mersey

18. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Justin Robertson opět v Čechách. Naposled jsme ho mohli slyšet na Hradhouseu a ten samý promotér si ho tentokrát zve i na narozky svého klubu.
Asi nemá smysl rozebírat detailně historii Mersey Klubu a akcí kolem něj, protože klub existuje již 13 let a těch akcí a koncertů byly stovky. Podstatné je, že před rokem se dramaturgie opět ujala Mersey Agency a zaměření podniku se opět přiblížilo aktuální klubové kultuře, tedy stylům, které hýbou světem.

Obnovily se pravidelné house parties, funky večírky, jungle akce, vznikly nové noci věnované rnb a latinu a zachovaly se studentské a oldies parties uprostřed týdne. Klub se neustále mění, zrekonstruoval se interier, vzniká nový design baru, vše je v pohybu.

justin robertson

14. října klub a potažmo i agentura oslaví 13 let a program bude skutečně luxusní, protože do Mersey zavítá jedna z největších osobností britského tanečního undergroundu – Justin Robertson, který je rezidentem slavné taneční party Bugged Out.Justin Robertson je představitelem britského acid electro soundu a české publikum jej dobře zná z pražského klubu Roxy či z festivalu Sony Ericsson Hradhouse 2006.

Druhým hlavním hostem bude Ladida, výtečná pražská djka věnující se v současnosti minimalu a propagující na svém tour aktuální album.Justina Robertsona a Ladidu doplní v line upu nejpopulárnější český electro dj Orbith, brněnská legenda DJ Javas, Marthen,Hydrophonic a Navy Guga.

Line up
21.00 Marthen
22.00 Hydrophonic
23.00 Javas
00.00 LaDiDa
01.30 Justin Robertson
03.30 Orbith
05.30 Navy Guga

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika