Bonobo na Solid Steel Session

Bonobo na Solid Steel Session

18. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klub Radost FX přiváží do Prahy další osobnost, tentokrát producenta a DJe ze stáje legendárního labelu Ninja Tune Simona Greena aka Bonobo. Tento pátek si tak všíchni příznivci "Ninja Tune soundu" přijdou opravdu na své.
Ninja Tune In Town, Solid Steel Session IV

V pořadí čtvrté vydání rezidentní noci labelu Ninja Tune - Solid Steel Night Session se opět hlásí ke slovu a přináší s sebou událost měsíce září, kterou byste si neměli v žádném případě nechat ujít. Jako hlavní host večera pražského klubu RADOST FX své mistrné ninjovské umění představí DJ BONOBO vlastním jménem Simon Green, který pod hlavičkou již zmíněného kultovního labelu působí od roku 2001 a vedle starších remixů od Ninjovského guru Amon Tobin z jeho alba EP Scuba, debutového alba Animal Magic (Tru Troughts recording) a kultovního singlu TERRAPIN z kompilace When Shapes Join Together o sobě dává vědět vydáním dalším mistrně namíchaným kouskem Dial M For Monkey, které je jak je u tohoto mistra zvykem prodchnuto spoustou nápadů,neotřelých postupů a vlastních nahrávek akustických nástrojů, aby se jak sám říká vyhnul duplikování již jednou vytvořeného.Dalšími alby a singly v pořadí jsou širokou veřejností a kritiky uznávané One Offo, Remixes & B-sides,Kota,Pick Up, Flutter, Live Sessions P,Nightlite / If You Stayed Over a Days to come.

Svoji hudbu Simon prezentuje od roku 2004 také za pomoci několika instrumentalistů tvořících Bonobo band. V této formě zatím nevystoupil mnohokrát, ale každý koncert byl recenzenty opěvovanou událostí a údajně jedinečným zážitkem. V současné době je Simon také velmi zdatným DJem. Jeho sety jsou eklektickou směsí mnoha stylů z různých míst a doby provázených vlastní tvorbou a vynikajícím mixováním, jak se tomu budete moci na vlastní uši přesvědčit.

Z místní scény akci svými sety doprovodí residenti DJ Tuco z britské, v Praze zabydlené, hip hopové formace The Regime, DJ Ghonzales a jejich další host, kterým bude již zkušená a neméně uznávaná Djka BABE LN, která si pro tuto příležitost připravila materiál labelu Ninja Tune k vytvoření celovečerní ninjovské atmosféry.

22.09. 2006 Radost FX, Předprodej: Radost FX office nebo www.tickestream.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika