Paula Temple přiveze do Roxy temně propracované techno

Paula Temple přiveze do Roxy temně propracované techno

10. 01. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Připravte se na fantasmagorický techno zvuk, při kterém každý okamžik ticha působí ohlušujícím dojmem. Do Prahy se vrací Paula Temple, hluková kouzelnice s patnáctiletou kariérou v zádech.
Skladby jako ‘Deathvox’ či ‘Gegen’ se staly hymnami mnoha festivalů po celém světě a zaručily jí pozici jedné z nejoriginálnějších průkopnic moderního techna. Není tak divu, že se objevila i na EP ‘The Speck of the Future’ Jeffa Millse nebo se podílela na koprodukci alba Fever Ray, za které si s kolegyní odnesly švédskou Grammy!
 

Předprodej začíná 11. ledna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin.

Remixů má Paula na kontě též hodně: The Prodigy nebo avantgardní elektronické projekty jako The Knife, Peaches či Planningtorock jí padly pěkně do noty. Poslední tři roky se na svém labelu Noise Manifesto též věnuje sérii spoluprací s názvem Deacon/Reacon, ve které se již objevili rRoxymore, Aisha Devi, SØS Gunver Ryberg a Oni Ayhun. To vše jí přineslo hraní v techno klubech jako Berghain či Tresor a na prestižních festivalech Awakenings, Movement Detroit, Unsound Krakow a mnoha dalších. Momentálně pracuje na vydání svého debutového alba, které již brzy spatří světlo světa. 5. dubna se tak ROXY zahalí do tmy a mlhy a přivítá trochu Berlína.

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PAULA TEMPLE

Pátek 5. 4. 2019
Vystupují:
Paula Temple, Arturo Legorreta, Thomas Tesla
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika