Retro Music Hall oznamuje reopening a rezidentní djs

Retro Music Hall oznamuje reopening a rezidentní djs

14. 01. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Retro Music Hall – klub, který v Praze již několik let v kuse formuje taneční mainstreamovou EDM scénu a patří mezi nejnavštěvovanější podniky u nás, během měsíce prosince oznámil, že obmění svůj kabát. S tím je spojené i uzavření klubu během ledna, kdy uvnitř pracovaly tři firmy, několik desítek pracovníků a někteří členové personálu naráz.
Retro Grand Opening

„Potřebovali jsme Retro proměnit v co nejkratším čase, takže varianta několika firem v jeden čas byla jasná již od začátku,“ dodává manažerka klubu Petra Otáhalová.

Největší změny budou vidět na „zemi“, klub totiž dostane zcela novou podlahu, pak u vstupu, který bude kompletně přebudován, a na záchodech. Bary zůstanou na svých místech, ale dojde na jiné změny uspořádání vnitřku.

Samotnou kapitolou je pak VIP zóna. Klub na „Míráku“ totiž vybuduje VIPko, po kterém zákazníci volají již několik let. Tím se stane horní patro. Vstup do kuřácké zóny bude umístěn z boku na schodech, tak, aby se do něj dostali všichni zákazníci.

„Určitě nechceme vstupenky do VIP zóny napálit tak, jak je tomu zvykem v jiných klubech, ale naopak nabídnout zvýšený komfort za přijatelnou cenu. Na oddělené VIP prostory se nás zákazníci ptají velmi často a my se rozhodli jim vyhovět,“ říká manažerka Retra.

A kdy se Retro Music Hall otevře? V pátek 18. ledna se můžete těšit na Grand Opening Party, kde vystoupí Matamar, nFix & Candice, Hrusha a další DJs.

Rezident djs

To však nejsou jediné novinky, které vedení přichystalo na rok 2019. Změny doznalo i složení rezidentních DJs, kteří budou v klubu působit. Oficiální seznam pro letošní rok tak zní takto: Matamar, TiGi, Sedliv, Mio & Patrick Junior, Mejsi, Sasha Vee, Domez.

„Rozdělení na rezidenty a nerezidenty bylo v našem klubu po celou dobu, jen jsme ho veřejně nekomunikovali směrem ven k veřejnosti. Každý DJ tak znal své postavení. Pro letošek jsme se rozhodli udělat pár změn a dodat tím našemu podniku punc exkluzivity, který bude domovem těch nejlepších DJs. To ale rozhodně neznamená, že by ostatní u nás skončili. Naopak jsme se rozhodli stanovit jasně daná pravidla a říci si, kteří umělci doplní náš tým,“ nám napsala k tomuto tématu manažerka klubu.

V praxi to tedy znamená, že Retro Music Hall má své rezidenty s jasným postavením, které budou na akcích doplňovat hosté (ať už domácí či zahraniční), warmup či after DJs.

Dodal: Jirka Tregner, housemagazine.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GRAND RETRO OPENING

Pátek 18. 1. 2019
Vystupují:
Matamar, nFix & Candice, Hrusha a další DJs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika