Techno dechovka Meute se valí do Roxy

Techno dechovka Meute se valí do Roxy

14. 01. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pochodová kapela Meute se stala v Evropě za poslední dva roky naprostým fenoménem. Její kombinace intenzivních techno beatů a expresivních dechových nástrojů osvobozuje elektronickou hudbu od DJ pultu a počítačů a převrací žánr vzhůru nohama.
Potvrzují to jak miliony shlédnutí jejich improvizovaných pouličních představení, tak i uznání známých hudebníků jako Laurent Garnier či Trentemøller. Těchto jedenáct muzikantů ve svém ikonickém červeném stejnokroji tak 6. dubna nenechají v ROXY nikoho stát na místě!
 

Předprodej začíná 16. ledna v sítích GoOut a Ticketmaster.

Meute

Meute dokazují, že techno se nemusí hrát jenom přes playery nebo synťáky. Roku 2016 doslova vtrhli na scénu se svým virálním videem ‘REJ’ od berlínského elektronického dua me a okamžitě poté začali vyprodávat jednu show za druhou. Jejich vypilované aranže ceněných skladeb housové a techno scény posluchače chytnou a nepustí. Tuba suplující basovou linku, xylofon nahrazující syntetizátor a bicí, které spolehlivě zastoupí 808 mašinky - to vše zaručuje hudební i vizuální zážitek, který se nebude jen tak opakovat.

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MEUTE

Sobota 6. 4. 2019
Vystupují:
Meute (DE), Noisy Pots, afterparty: Josef Sedloň, Michael C, Biodan
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika