Charlie Winston a Thom Artway již v pondělí v Lucerna Music Baru

Charlie Winston a Thom Artway již v pondělí v Lucerna Music Baru

10. 02. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Koncert britského zpěváka a skladatele Charlieho Winstona se nezadržitelně blíží. Již za čtrnáct dnů se představí divákům v pražském Lucerna Music Baru se svým sólovým koncertním programem a mimo jiné představí i své nové album Squere 1.
Na rozdíl od jeho posledního koncertu před dvěma lety, kdy ho na podiu doprovázela kapela, odehraje svůj koncert jako solitér. Kromě kytary se bude doprovázet i na klávesy a baskytaru.

Charlie Winston a Thom Artway

A kdo vystoupí jako support před Charlie Winstonem?
Před dvěma lety se role předkapely ujala Charlieho sestra Vashti Anna.
Letos padla volba na jednoho z aktuálně nejuznávanějších českých mladých muzikantů Toma Artwaye. Thom, stejně jako Charlie Winston, ve své tvorbě dokonale propojuje moderní zvuk s klasickým písničkářstvím a oba se cítí skvěle na podiu pouze se svou kytarou.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketportal a Goout.
 
O Charlie Winstonovi:
Charlie Winston odstartoval svou hudební kariéru v roce 2009 vydáním prvního oficiálního alba Hobo. Právě z tohoto alba se vyšvihl na špičku evropských hitparád megahitem „Like a Hobo“. 10 let poté, co se na základě této skladby stal mezinárodní hudební hvězdou, vydal koncem září své čtvrté album s názvem Squere 1. Na tomto albu se Charlie Winston jemně přesouvá do další hudební polohy. Jeho hudba je přirozená, vychází přímo ze srdce, je plná jemnosti a emocí.  Celé album si rozhodně zaslouží pečlivý poslech. Univerzální hudební jazyk, upřímnost a křehkost tohoto alba má dostatečnou sílu promlouvat a pohybovat těmi, kteří mu naslouchají. Je to hudba čistá a jednoduchá.

Dodal: Zdena Selingerová, Liver Music, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHARLIE WINSTON

Pondělí 11. 2. 2019
Vystupují:
Charlie Winston (UK), Thom Artway
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika