Kimbra si jaho hlavní doprovod pro Prahu vybrala Lenny

Kimbra si jaho hlavní doprovod pro Prahu vybrala Lenny

11. 03. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Novozélandská zpěvačka Kimbra, dvojnásobná držitelka Grammy, oznámila hosty svého premiérového vystoupení v Praze. To se odehraje 14.března v pražském Lucerna Music Baru a před samotnou Kimbrou vystoupí jako hlavní support písničkářka Lenny, celý večer pak zahájí dánský hudebník School of X.
Vstupenky se prodávají za 640 Kč + poplatky na pokladně a webu Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatku) a v sítích GoOut.cz, Ticketportal a Ticketmaster. Na místě v den koncertu za 750 Kč.

Lenny
 
,,Aktuálně nejvíce času trávím u piána a v nahrávacím studiu. Pracuji na novém album a věřím, že spatří světlo světa letos na podzim. Prvními vlaštovkami byly písně Enemy a Home. Další bych ráda představila na jaře. Cítím, že nové písně rostou významem i aranžemi tak nějak se mnou. Nové album bude vyspělejší a odvážnější, než to předchozí,“ poodhaluje talentovaná písničkářka. Vedle práce na novém albu, jež vzniká ve spolupráci s německou pobočkou vydavatelství Universal Music, Lenny plánuje koncerty u nás i v zahraničí. Jako support si ji na svůj pražský březnový koncert vybral také zpěvák Shinoda.

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KIMBRA

Čtvrtek 14. 3. 2019
Vstup: 640 - 570 Kč
Vystupují:
Kimbra (NZ), Lenny
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika