Blackbear přiveze vlastní tvorbu do Roxy

Blackbear přiveze vlastní tvorbu do Roxy

22. 04. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
merický skladatel, producent a zpěvák Blackbear byl ještě donedávna známý hlavně jako autor písní pro své hudební kolegy. Společně s Mikem Posnerem napsal skladbu „Boyfriend“ pro Justina Biebera. Vydal celkem čtyři alba a koncem dubna se dočkáme pátého s názvem „Anonymous“, které představí v pražské Roxy 7. října.
Vstupenky (695 Kč) budou v prodeji od 26. dubna na fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.
 

Blackbear není žádná lehká váha a ve své tvorbě se vždy zaměřuje na silnou melodii a zjednodušování složitých nápadů do chytlavých písní. Pro svůj perfekcionismus si vybudoval pověst skvělého producenta a schopnosti získané na spolupracích s hudebníky jako je Machine Gun Kelly, Childish Gambino, Miley Cyrus nebo Linkin Park uplatňuje i v autorské tvorbě. Vlastní dráhu odstartoval v roce 2015 prvním albem „Deadroses“ a průlomovým hitem „idfc“, který vešel ve známost i díky remixu producenta Tarra. Dohromady mají na YouTube přes 300 milionů zhlédnutí.

Blackbear v minulosti zpíval o svém hedonistickém způsobu života a jeho skladby byly soundtrackem k nekončící party. Na nové křehčí a otevřenější desce „Anonymous“ obrací a namísto opěvování alkoholu, luxusu a sexu, se zaměřuje na vlastní zranitelnost: „Náznaky toho, kým opravdu jsem, byly už na mých předešlých albech, teprve teď jsem ale napsal nahrávku bez ega o své opravdové osobě, která se už nemusí skrývat za smutnou postavou Blackbeara,“ popisuje očekávanou nahrávku.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BLACKBEAR

Pondělí 7. 10. 2019
Vystupují:
Blackbear (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika