Titáni neurofunku Killbox míří do Roxy

Titáni neurofunku Killbox míří do Roxy

28. 04. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vládci neura vás vtáhnou do temnoty! Jména Ed Rush a Audio jsou bezesporu synonymem pro tvrdší drum’n’bass. S dvěma dekádami hraní po celém světě a nespočtem vydaných desek patří tito dva umělci k absolutním legendám. Společně představují projekt Killbox, který pod taktovkou RAM Records zosobňuje naprosto zásadní spojení definující celý žánr.
V září se proto nalaďte na neurofunkovou vlnu, ROXY otevře sezónu pěkně zostra.
 

Předprodej začíná ve čtvrtek 29. dubna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.
 
Potetovaný tvrďák Audio zůstal po celou svou kariéru nekompromisní. Od jejího začátku stihl vydat pět alb, nepočítaně dvanáctipalců a jeho postavení v rámci jádra scény se tak stalo neotřesitelné. Ať už působil jako součást věhlasné party Resonant Evil, spojil se se značkou Renegade Hardware nebo po boku neuro pionýrů Tech Freak recordings. Následovalo osudové setkání s Ed Rushovým Virusem, u kterého vydal proslulou pecku ‘Headroom’, která na Beatportu dokonce sesadila Aviciiho track a vévodila hitparádě dlouhých třináct týdnů!

Nikdo by nepochyboval, že Ed Rush naprosto změnil tvář drum’n’bassu. Od svých počátků, kdy nastartoval novou éru hardcoru, přes vydávání na Prototype nebo Metalheadz, až po esenciální spolupráci s Opticalem, založením zmíněného labelu Virus a vydáním laba Wormhole, se zapsal do učebnic dějepisu a nastavil nová pravidla, která platí dodnes. Společně s kolosální energií, kterou přidává do placu Audio, nás čeká nevšední, propracovaně tvrdý zážitek.

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KILLBOX

Pátek 20. 9. 2019
Vystupují:
Killbox (UK), Forbidden Society, Ripple
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika