Parov Stelar přiveze novou desku i pódiovou scénu

Parov Stelar přiveze novou desku i pódiovou scénu

06. 05. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rakouský hvězdný DJ a hudebník Parov Stelar na letošní rok oznámil nové album, z něhož v březnu zveřejnil svůj první singl s videoklipem pod názvem Gringo. Videoklip Gringo byl vytvořen speciální metodou, při které bylo vytištěno a ručně kolorováno, naskenováno a poté sestříháno na 1600 obrázků.
Parov Stelar dnes oznámil, že se na podzim vrátí do Prahy, aby 29. listopadu roztančil publikum holešovické Tipsport Arény. Vstupenky na stání i sezení za jednotnou cenu 850 Kč + poplatky v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal od 10.hodin pátku 10.5.. Na místě v den koncertu za 1.000 Kč.
 

Poté, co rok 2018 zasvětil turné k předchozímu albu The Burning Spider, bude Parov Stelar na pódiích i letos. Tento rok však přinese zcela novou scénu, světelnou show a vizuály, které budou větší a lepší, než kdy jindy. Novinkou roku 2019 bude také představení neuvěřitelné zpěvačky Eleny Karafizi, která se letos připojila ke kapele. S osmi hudebníky na pódiu a zbrusu novou muzikou nebyla kapela nikdy natěšenější na reakce svých fanoušků na nejrůznějších místech planety. Parov Stelar se letos chystá vydat další úžasné album, představující to nejlepší z hudební produkce, pro kterou je synonymem.

Marcus Füreder aka Parov Stelar, jehož první EP KissKiss pod názvem Parov Stelar vyšlo před 15 lety, nedávno také uspěl v Amadeus Austrian Music Awards 2019, kdy zvítězil v kategorii Electronic / Dance. Je to již několikáté jeho ocenění v rakouských hudebních cenách.

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PAROV STELAR

Pátek 29. 11. 2019
Vystupují:
Parov Stelar (AT), support: DJ Lumiere
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika