Připravte se na letošní Transmission

Připravte se na letošní Transmission

13. 05. 2019  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
V sobotu 12. října 2019 se uskuteční zbrusu nová edice Transmisison festivalu, který je na české scéně již 13 let. V jednom z nejmodernějších multifunkčních míst v Evropě a to v pražské O2 aréně se propojí kouzlo taneční hudby s neobyčejnou vizuální show. Chcete se stát i vy jeho součástí?
Domácí taneční fenomén Transmission snad není potřeba ani představovat. Letos již budeme mít šanci po 14 zavítat na tuto party. O tuto obrovskou halovou párty roste zájem každým rokem, a to i u zahraničních partypeople. Svědčí o tom hned několik připravovaných zájezdových autobusů z Polska. Německa, Rakouska, Francie, Švédska Maďarska nebo Slovenska. K dispozici na internetu je ještě několik balíčků s hotelem a letenkou. Párty proběhne letos opět v říjnu, pojďme se společně podívat na historii této hudební události.
 

Vše to začalo již před třinácti lety. Tedy konkrétně 18. února v roce 2006, kdy se poprvé konala párty společnosti United Music pod názvem Transmission. Mezi prvními hosty byli Ferry Corsten, M.I.K.E., Quintin, Martin Gredner a Michael C. Párty proběhla v Aréně HC Sparta a poprvé v historii byl na domácí párty použit MC (obří hlava na projekci), který se setkal s ohromným ohlasem.

Po prvním úspěchu další vydání této párty na sebe nenechalo dlouho čekat, a tak, se po třech měsících objevil další díl. Tentokráte headlinery byli Armin Van Buuren, Matthew Dekay, Markus Schulz, Marco V a San. Na domácí poměry v té době si troufám říct, že se jednalo o velmi silný lineup! Součástí párty byla i DJ-VJ show, na které se podílejí holandští profesionálové  Vision Impossible. Jejich vizualizace stage vnesla na domácí scénu zcela odlišný pohled na párty. Byl to risk, ale podle mě to byl krok správným směrem! Vizualizace s projekcí prostě k párty neodmyslitelně patří.

Ještě tentýž rok se uskutečnilo třetí a také poslední vydání v Aréně HC Sparta Praha. Hosty tentokráte byli ATB, Blank & Jones, Markus Schulz, M.I.K.E a Ruby.

Od roku 2007 se akce usídlila v multifunkční 02/Sazka Aréně. Letos  je připraveno již 14. vydání tohoto eventu. Přijďte i vy 12. října do O2 Arény vytvářet historii jednoho z nejzajímavějších eventů v produkci od United Music Events v české republice – Transmission! Ani letos nebude chybět obrovská stage, která bude rozprostřena na ploše. Dále určitě nebude chybět silný zvukový systém Funktion One Vero o výkonu 500 kW, který zaručí návštěvníkům nejlepší možný hudební zážitek. Stage bude rozzářena zaplněná vysoce kvalitními lasery zkombinovanými s velmi kvalitními světly, stovkami čtverečných metrů LED obrazovkami. Určitě nebude chybět ledový CO2 a ohnivé a pyro efekty, tak jak je tomu dobrým zvykem každý rok.
 

Transmission festival již delší dobou není jen Českou záležitosti v minulých letech úspěšně expandoval do Holandska, Austrálie, Thajska, Číny, Německa a Indonésie. Buďte i vy letos opět součástí něčeho na co jen tak nezapomenete.


12.10.2019 -14- Transmission – O2 aréna
Ferry Corsten presents System F, Giuseppe Ottaviani LIVE 2.0, KEY4050 (John O'Callaghan Official a Bryan Kearney), MaRLo, Cosmic Gate. Lineup není zatím zcela kompletní bohužel letos vůbec poprvé v historii od doby co se Markus Schulz stal rezidentem tohoto festivalu nebude vystupovat (zdroj: https://www.facebook.com/CitadelaOfficial/videos/10161681609140290/). Zákulisím, se ale začala šířit informace, že pozvání na Transmission letos přijal Armin Van Buuren,ale nic není potvrzené, tak se nechme překvapit, jak to vše nakonec dopadne.

VJ: Vision Impossible

https://www.facebook.com/events/2231989797082675/

Po několika letech působnosti na domácí scéně se tu vystřídalo hned několik zajímavých jmen. Nechybělo několik zahraniční hvězd jako je Ferry Corsten, M.I.K.E, Armin Van Buuren, Markus Schulz, Marco V, Matthew Dekay, Above & Beyond, Scot Project, ATB, Giuseppe Ottaviani, Rank 1, Aly & Fila, Sander van Doorn, Menno de Jong, Gareth Emery, Simon Patterson, Andy Moore John O´Callaghan, W & W, Ummet Ozcan, Ørjan Nilsen, Cosmic Gate, Vini Vici, Orkidea, MaRLo, Purple Haze, SUPER8 & TAB, Arnej a mnoho dalších! Myslíte si, že ten výčet byl dlouhý. Ano byl, ale nezahrnul jsem tam všechny. Vizualizace stage, to by byla kapitola sama pro sebe. Vision Impossible tady opravdu za ta léta předvedli kus své práce. A je vidět, že jsou opravdu mistři svého oboru.

S koupí lístku na letošní vydání Transmission, které proběhne v sobotu 12. 10. 2019 v O2 Aréně, bych moc neotálel. Letos se bude pokračovat, jak jí bylo zmíněno v průběhu minulého roku se sníženou kapacitou a několika dalšími změnami. Na letošní vydání se opět chystá hodně zahraničních turistů. A jak sami dobře z minulosti víte, tak párty již byla několikrát v minulosti beznadějně vyprodaná! Takže z mého pohledu brzkou koupi lístků jen vřele doporučuji.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 12. 10. 2019
Vystupují:
Ferry Corsten presents System F, Giuseppe Ottaviani LIVE 2.0, KEY4050 (John O'Callaghan Official a Bryan Kearney), MaRLo, Cosmic Gate a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika