Bude Transmission letos opravdu vyprodaná?

Bude Transmission letos opravdu vyprodaná?

05. 06. 2019  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Nejočekávanější tranceový event na naší domácí půdě, Transmisison festival, proběhne v sobotu 12. října 2019. Na české scéně se tento event. pohybuje již 13 let. Bude pověstná třináctka pro festival osudová? Co přinese 14. pokračování Transmisison? Pojďte společně s námi nahlédnout do zákulisí festivalu.
V jednom z nejmodernějších multifunkčních míst v Evropě a to v pražské O2 aréně proběhne v sobotu 12. října 2019 festival taneční hudby s neobyčejnou vizuální show. Na marketingu, přípravách, plánovaní a designu každé nové edice Transmission festivalu se podílí několikačlenný mezinárodní tým profesionálů v průběhu celého roku.

Příprava tématu akce, vymýšleni nového stage designu společně s programováním několika sty barevných světel, třemi desítkami laserů a příprava vizualizace na LED obrazovek o velikosti fotbalového hřiště zabírá týmu profesionálů  před samotnou show určitě několik měsíců práce. Přímo v O2 aréně je skoro celý pracovní týden zaměstnáno na několik set řemeslníků sestavením lešení, natažením desítky tisíc metrů kabelové techniky, instalací dekorací a vybalením veškeré techniky z více jak tří desítek kamionů. Festival vždy vynikal silným zvukovým systémem Funktion One Vero o výkonu 500 kW, snad i letos organizátoři budou dbát na kvalitní výbavu.

Samotná akce, která zabere několik měsíců příprav a několik dní samotné stavby včetně realizace následně musí být uklizena za jeden den. Určitě to je pro pořadatelský tým velice náročná práce, která by měla vyústit do skvělého výsledku a spoustu úžasných zážitků, které by si z akce měli návštěvníci odnést.

O tuto obrovskou halovou party roste zájem každým rokem, a to již už řadu let i u zahraničních partypeople. Svědčí o tom hned několik připravovaných zájezdových autobusů z Polska. Německa, Rakouska, Francie, Švédska Maďarska nebo Slovenska.

V prodeji je posledních 1. 000 vstupenek, tak vy co ji ještě nemáte, tak neváhejte! Kupte si ji dokud je čas! Je jen otázka několika dní dokud se festival nevyprodá!

https://shop.paylogic.com/127776/17501/tickets/0673de2951a14f4e85511d1dcba2f7da

Snad 13. rok pro festival nebude tak smolný, jako bylo samotné 13. pokračování, které se uskutečnilo v minulém roce.  Přesto, že bylo celkem otevřeno 28 vstupů do O2 areny (včetně vstupů na severní a jižní straně), tak někteří jedinci stáli více jak dvě hodiny před vstupem. Někteří z nich se nakonec ani nedostali na festival, protože v neděli nad ránem nastala v O2 aréně na pokladnách pro výměnu vstupenek politováníhodná událost (Pozn. za vzniklou situaci se organizátoři velmi omlouvali - https://www.facebook.com/notes/transmission-festival/paylogic-ticket-exchange/2688750174472356/).

Navzdory faktu, že na akci bylo méně lidí, než dovoluje maximální kapacita, nebyli schopni organizátoři vyměnit několik desítek vstupenek zakoupených přes Paylogic.

Bude Transmission letos opravdu vyprodaná?

Bude Transmission letos opravdu vyprodaná?

Co naplat i když pořadatelé několikrát zdůraznili, že počet lidí uvnitř O2 arény byl 157 pod maximální kapacitou. Prostě někteří návštěvníci měli ten den smůlu, a i když přijeli třeba z Brazílie, tak se za vstup nedostali. Doufám, že byli náležitě odškodněni, jak psala United Music v Prohlášení.

Nicméně je tu nepřehlédnutelný fakt a to ten, že O2 aréna byla plná jako nikdy předtím. Ze všech stran po akci bylo slyšet, jak to bylo přeplněné a výrazně poddimenzované.  Pro každého je snad zřejmé, že maximální kapacita O2 arény se musí snížit pro rok 2019, aby zaručila pohodlný a bezpečný zážitek všech návštěvníků Transmission Festivalu. (Pozn. v průběhu minulého roku již pořadatel oznámil, že se v roce 2019 bude pokračovat se sníženou kapacitou!)

Minulý rok bylo k dispozici 5. 400 E-lockerů a pár venkovních šatních boxů pro uložení zavazadel a zimního oblečení. Tento počet byl podle mne výrazně poddimenzován. Na akcích, které běžně navštěvuji v zahraničí, kde se pohybuje okolo 20. 000 návštěvníků je těch lockerů minimálně 2x a větší počet! Ostatně i další návštěvníci byli počtem znepokojeni.

Bude Transmission letos opravdu vyprodaná?

Přestože se o bezpečnost celé akce se staralo několik set zaměstnanců zabezpečovací služby, tak se našel někdo, kdo na akci pronesl pepřový sprej a v průběhu akce ho pro zábavu vyzkoušel.

Doufám, že se organizátoři z vlastních chyb poučí a festival vrátí zase zpět mezi ty nejlepší.

Samotného mě to zajímá, jak se s tím letos poperou, protože den před Transmission se na stejném místě koná beznadějně vyprodaná akce Above & Beyond‎Group Therapy 350: Prague. Stihnou organizátoři vše během jednoho dne připravit a opravit? Nechám se překvapit jak nakonec dopadne Transmission, která zatím nemá žádný podtitul.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 12. 10. 2019
Vystupují:
Ferry Corsten presents System F, Giuseppe Ottaviani LIVE 2.0, KEY4050 (John O'Callaghan Official a Bryan Kearney), MaRLo, Cosmic Gate a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika