Zářijový XMAG je venku

Zářijový XMAG je venku

21. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Po prázdninovém dvoučísle připravilo vydavatelství Xpublishing první podzimní Xmag a na stánkách se objeví od pondělí. Na titulce naleznete Johna B, který právě vydal povedené album. Přílohy časopisu je DVD film Zahulíme, uvidíme a CD Christian Fischer nebo NEW NEW! 2006.
DVD: Zahulíme, uvidíme U XMAGu najdete zdarma DVD s komedií, kde kromě vyvedených vtipů a jednoho odhaleného poprsí narazíte hlavně na absurdní vyhulené scénky.

CD1: Christian Fischer & DJ Murphy Německý matador a brazilský techno DJ číslo 1 připravili CD, které neodráží jejich rychlé sety, ale spíše poukazuje na muzikantskou stránku tohoto tandemu. Nabušený electro-techno mix plný Murphyho scratchů a dalších kouzel ukrývá tracky a remixy od Chrise Liebinga, Kraftwerk, Thomase Schumachera, Cave či Olivera Koletzki.

CD2: NEW NEW! 2006 V listopadu se v brněnské Flédě uskuteční velmi netradiční elektronický festival s velmi zajímavým obsazením. Nemixovaná kompilace představuje valnou většinu line-upu. Směsice moderních experimentů, breaků, electra nebo minimalu od Miwona, Rechenzentrum, Ježíš táhne na Berlín, Otto Von Schiracha, Namoshe, Mateřídoušky a dalších uspokojí jak náročné posluchače, tak i ty, co touží okusit něco nového.

xmag

Titulka s Johnem B : V létě to u nás rozsekal a pár dní na to vydal výtečné album. Seznamte se blíže s novodobým punkerem.

Téma: Festivalaktivität Jaké bylo české festivalové léto? Kdo z těch, kdo nebyl hlavní hvězdou, překvapil? Proč bylo dobré vyrazit na Loveparade? Proč je Polsko tak rozjeté? Proč byl letošní Czechtek tak výjimečný? Dozvíte se ještě více.

Diskuze: Mladí a neklidní Nová generace česko-slovenských muzikantů útočí. Vybrali jsme Nippa, Monoide, Machina Funck, Breetha, Click Joe, Teapota, DJe Schwa a WeKi, aby prozradili, jak pošlou starouše do šrotu.

Zombie Nation: Ahoj, nejsem Jeff Mills. Exklusivní rozhovor s pánem, který se stal největším překvapením festivalu Summer Of Love.

Magda: Zpověď minimalové slečny o jejích extrémech

Rodent & Laura: Žádné pokračování kapely Laura & její tygři, ale český electro projekt, co zrovna vydal desku.

Milan Lieskovsky: Další posila do řad slovenských progressive-trance stars.

Gabriel & Dresden: Kudy vedla jejich cesta na trancový Olymp?

Michal Poliak & Orbith: Vydali desku, a tak jsme se vydali za nimi do studia.

Ryuchi Sakamoto + Alva Noto: Tajemství elektronické hudby, určené pouze do opery.

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Nick
22. 09. 2006 | 10:12:41
+0 | -0
come on
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika