The Offspring v srpnu na brněnském výstavišti

The Offspring v srpnu na brněnském výstavišti

31. 07. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
S koncem léta přijde i jeden z jeho hudebních highlightů. 21. srpna zahrají v rámci série Rock for People Concerts na brněnském výstavišti punkrockové legendy The Offspring. Na festivalu Rock for People 2016 vystupovali vedle Massive Attack v roli headlinerů a na loňském vydařeném koncertě v Praze The Offspring opět dokázali, že jich není nikdy dost.
Kapela se k nám vrací velmi ráda, přičemž svůj úplně první koncert v Praze odehrála v roce 1993 v malém klubu ve sklepě jako předkapela NoFX, pro které tehdy dělal kytarista The Offspring bedňáka. Není pochyb o tom, že nás opět čeká nezapomenutelný zážitek, což slibuje i obrovská fanouškovská základna, která na koncertech umí s kalifornskými hochy odzpívat téměř každé jejich slovo. Jako support vystoupí kapely Ignite, WSTR a Burning Steps.

The Offspring

Vstupenky jsou v prodeji za 1190 Kč na GoOut.cz. Více na www.rockforpeople.cz. Koncertu předchází o den dříve ještě jedno vystoupení kapely v Amfiteátru Loket. Zde jsou ale vstupenky již vyprodané.

The Offspring založil v polovině 80. let kytarista Bryan "Dexter" Holland a basista Greg K, tehdy ještě pod názvem Manic Subsidal. Jejich první velký úspěch přišel v roce 1994 s vydáním třetího studiového alba Smash, které se stalo dosud nejprodávanějším albem, jaké kdy vyšlo na indie labelu. Desky se prodalo přes 12 milionů kusů a dočkalo se hned šesti ocenění platinové desky. Následující alba jako Ixnay on the Hombre, Americana či Conspiracy of One sice na úspěch Smash nedosáhly, ale i tak získala platinové desky.

Dodal: Anna Vašátková, SMART Communication s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE OFFSPRING

Středa 21. 8. 2019
Vystupují:
The Offspring (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika