Line up Shutdown festivalu

Line up Shutdown festivalu

01. 08. 2019  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Již příští sobotu proběhne u sousedů v Rakousku Shutdown festival - Reclaim the World pod taktovkou agentury Revolution event. V areálu kolem neaktivní nukleární elektrárna budou připravené pro návštěvníky 4 scény - Hardstyle Mainstage, Hardcore Stage, Uptempo Stage a Raw Stage.
Každá ze zmíněných scén láká už teď nejedním zvučným jménem. Přesvědčte se sami v přiloženém lineupu a time table festivalu.

Festival, i když se koná teprve třetí ročník, tak se organizačně dost snaží a může toho dost nabídnout. Oddělení vstupů pro organizované zájezdy od vstupu pro ostatní návštěvníky, ztráty a nálezy a stánek s festivalovým oblečením budou opět samozřejmostí. Nebude chybět dostatek stánků s občerstvení, takže nikdo nebude trpět žízní ani hlady. Stejně jako v minulém roce, tak i v tomto roce bude opět zaveden speciálním systémem pro placení – čipový náramek, který se bude dát kdykoliv a bez problémů dobít.
 


Hardstyle Main Stage
Phandelic, Lumex, Sound Rush, Scale, Keltek, Phuture Noize, Frequencerz, Ran-D, Dr. Peacock,  Angerfist
MC: Nolz

Hardcore / Uptempo Stage
Artheist, AniMe, Poley Tight, Never Surrender, Bodyshock, Destructive Tendencies, Deadly Guns, Andy The Core, DRS
Live: N-Vitral, €LIT€
MC: Tha Watcher

Rawstyle Stage
Dan-Rider, Hernandéz, Clockartz, Requiem, Deetox, Sub Sonik, E-Force, Killshot, Rebelion, Delete
MC: Omen

Early / Freestyle Stage
Anodyze, Tom Aitch, Rät N FrikK, Ruthless, Dr Phunk, The Viper, Ruffneck, Predator, Promo
MC: Syco

Shutdown festival

Společná výprava na Shutdown festival - Reclaim the world.
Pokud se chcete zúčastnit festivalu Shutdown festival - Reclaim the world, tak máte možnost. Na tento event bude vypraven dálkový autobus s kapacitou 79 osob. Odjezd bude z Prahy v sobotu 10. srpna okolo 6.30. Návrat do Prahy bude v neděli 11. srpna okolo 8 hodiny. Do plné kapacity výpravy zbývá 6 volných míst. Pokud máte zájem, nebo byste věděli o někom, kdo by měl zájem vycestovat na tento festival, tak navštivte facebook https://www.facebook.com/events/331253514194377/ a přidejte se do události Společná výprava na Shutdown festival 2019 nebo rovnou kontaktujte zprostředkovatele zájezdu honzin@poslouchej.net. Autobus, stejně jako každý rok pojede trasu Praha – Hradec Králové – Svitavy - Brno – Zwentendorf.a zpět po zkončení festivalu.

Cena zájezdu je 2. 900 Kč (částka je uvedená za lístek na festival a zpáteční cestu z Prahy a Hradce Králové. Ze Svitav to bude o 200 Kč levnější. Z Brna doprava bude o 400 Kč levnější)
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHUTDOWN

Sobota 10. 8. 2019
Vystupují:
ANDY THE CORE, ANGERFIST, ANIME, BODYSHOCK, CLOCKARTZ, DAN RIDER, DEADLY GUNS, DELETE, DESTRUCTIVE TENDENCIES, DR PHUNK, DR. PEACOCK, E-FORCE, FREQUENCERZ, HERNANDEZ, KELTEK, KILLSHOT, LUMEX, N-VITRAL, NEVER SURRENDER, POLEY TIGHT, PREDATOR,PROMO, RAN-D, RÄT N FRIKK, REQUIEM, RUFFNECK, RUTHLESS, SCALE, SOUND RUSH, SUB SONIK, THE VIPER, TOM AITCH
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika