Machine Gun Kelly už dnes v Praze

Machine Gun Kelly už dnes v Praze

08. 09. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jeden z nejúspěšnějších rapperů na scéně Machine Gun Kelly se vrací do Prahy. Vystoupí 9. září 2019 ve Foru Karlín. Představí aktuální rockově laděné album Hotel Diablo, které je stejně provokativní jako jeho předchozí. Večer zahájí tuzemské seskupení Marpo & TroubleGang, které s raperem vystupovalo už na prvním pražském koncertu, který se po velký zájem přesouval do Fora Karlín.
Do České republiky se clevelandský rodák Colson Baker aka MGK nechystá poprvé. V minulosti už Forum Karlín vyprodal a vystoupení na festivalu Hip Hop Kemp s čerstvě zlomenou rukou patří k jeho nejneobyčejnějším koncertům vůbec.
 

Letos v červenci vydal MGK svou čtvrtou desku Hotel Diablo, na které se podíleli i Travis Barker z Blink 182 nebo rappeři Trippie Redd a Yungblud. „Hotel Diablo je koncepční album a každý track otevírá jiné dveře do vlastní duše. Nebojme se je otevřít a vstoupit dovnitř. Pravda, kterou tam spatříme nás učiní svobodnější,“ prozradil MGK na twitteru.

Machine Gun Kelly na sebe poprvé upozornil ještě před vydáním debutu Lace Up (2012), kdy jako historicky první bílý rapper vyhrál soutěž talentů v newyorském Apollo Theater. Díky tomuto úspěchu podepsal smlouvu s labelem Bad Boy. Druhá deska General Admission, s výrazným singlem Till I Die, se umístila na prvním místě albového žebříčku Billboard Top R&B / Hip-Hop. Na úspěch navázalo turné s Linkin Park i třetí album Bloom, na kterém se podíleli James Arthur, Ty Dolla Sign nebo Camila Cabello. Jejich společný singl Bad Things, má na youtube čtvrt miliardy přehrání. Machine Gun Kellyho můžeme vidět i ve filmech z produkce Netflixu, v hororu Bird Box nebo v trháku The Dirt o kapele Mötley Crüe, kde ztvárnil jednu z hlavních rolí.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MACHINE GUN KELLY

Pondělí 9. 9. 2019
Vstup: od 990 Kč
Vystupují:
Machine Gun Kelly (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika