Poslední informace k sobotní Transmission

Poslední informace k sobotní Transmission

08. 10. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Závěrečné přípravy velkolepé show Transmission festivalu "Another Dimension" právě vrcholí. Přinášíme vám všechny důležité informace, díky kterým si užijete ničím nerušenou noc.
BEZPEČNOST NÁVŠTĚVNÍKŮ
Bezpečnost našich fanoušků a návštěvníků byla, je a vždy bude na prvním místě. Při vstupu do O2 areny probíhá bezpečnostní kontrola za pomoci bezpečnostních rámů a RTG zařízení. Zajištění bezpečnosti objektu O2 areny je detailně řešeno Směrnicí bezpečnosti areny. Před každou akcí je také informována i Policie ČR, která se řídí podle zákona a její jednotky jsou v těchto dnech v plném nasazení, aby zajistily bezpečnost všech konaných i plánovaných akcí v O2 areně. Transmission festival upozorňuje na nulovou toleranci drog! Zachycení návštěvníci, kteří budou mít u sebe drogy, budou předáni do rukou policie.

Transmission 2019


PRE-PARTY V PÁTEK 11. 10. 2019 V EPICU
Transmission víkend startuje již v pátek večer a to oficiální pre-party v nejmodernějším pražském klubu Epic (Revoluční 3, Praha 1). Pre-party byla vyprodána v předprodeji, ale nechali jsme ještě 100 vstupenek k prodeji na místě. Těšíme se na vás!

TIMETABLE PRE-PARTY
22:00 | Luigi Di Mare – Warm Up
23:30 | Alessandra Roncone
00:30 | David Gravell
01:45 | Allen Watts
03:00 | Driftmoon
04:00 | Chris Schweizer
05:00 | KONEC

OTEVŘENÍ O2 ARENY
Brány O2 areny se otevřou v sobotu 12.10. ve 20:00. Transmission festival končí v 06:00 ráno.

BAVTE SE ODPOVĚDNĚ
1. Starejte se o své přátele a lidi kolem sebe.
2. Vyhledejte první pomoc, pokud se vy nebo někdo z vašich přátel necítí dobře. (viz. Mapa, kde se nachází zdravotnická služba)
3. Dodržujte pitný režim a nezapomínejte jíst.
4. Nepřehánějte to. Každý má svůj limit, buďte odpovědní.
5. Zvolněte tempo a dbejte na přestávky na odpočinek.
6. Cestujte domov s přáteli bezpečně, použijte veřejnou dopravu.
 
VCHODY
Hlavní vchod pro držitele základních vstupenek najdete na severní straně. Držitelé GOLDFINGERS VIP vstupenek mají přístup do O2 areny přes vchod č. 1 na severní straně. Držitelé GOLDEN TICKETŮ se dovnitř dostanou přes vchod č. 9 na severní straně. Viz. Mapa.

VSTUPENKY
Všechny typy vstupenek jsou vyprodány. Abyste předešli pozdějším nedorozuměním, doporučujeme vyhnout se koupi vstupenek mimo oficiální zdroje, protože v oběhu jsou i falešné vstupenky. Nepřebíráme odpovědnost za vstupenky, které byly zakoupeny mimo naši oficiální prodejní síť vstupenek. Majitelům e-ticketů doporučujeme vstupenky vytisknout a vzít s sebou, aby předešli technickým problémům při skenování kódu z telefonu.

PAYLOGIC VOUCHER
Vouchery od Paylogicu musí být vyměněny za originální Ticketportal vstupenky na jižní straně O2 areny, vchod č. 18. Viz. Mapa. Vstupenky si můžete vyměnit v sobotu 12. října od 16:00 do 03:00. Voucher Golden ticket si vyměníte na pokladnách Ticketportal u vchodu č. 9.

GOLDEN TICKETY
Majitelé GOLDEN TICKETŮ používají pro vstup na akci vchod č. 9. Vstupenka GOLDEN TICKET jim umožní použít eskalátory uvnitř O2 areny, kterými se dostanou do klubového patra. Viz. Mapa. Vstupenku je třeba mít neustále u sebe kvůli případnému používání eskalátorů do klubového patra. Golden ticket vás opravňuje ke vstupu na klubové patro, na plochu O2 areny a na přilehlé tribuny.

DRŽITELÉ TRANSMISSION TETOVÁNÍ    
Pokud máte registrované Transmission tetování, dostanete svou vstupenku na vchodu č. 31 po předložení občanského průkazu a po kontrole pravosti tetování. Vchod č. 31 bude pro vyzvednutí vstupenek k dispozici od 18:00 do 00:00. Vstup do O2 areny je povolený od 20:00. Lístek dostanou pouze držitelé tetování, kteří byli registrovaní do 3.3.2019.

FOTOGRAFOVÉ A PRESS AKREDITOVANÍ
Fotografové a mediální partneři najdou své akreditace v akreditačním centru O2 areny, které se nachází za vchodem č. 18. Po kontrole totožnosti budou partnerem vydané akreditační karty, se kterými můžou vstoupit do O2 areny vchodem č. 31, který je otevřený od 20:00. Akreditace je možné si vyzvednout do 00:00 12.10.2019. Žádosti o akreditace již byly uzavřeny.

E- LOCKERY
Letos místo klasické šatny zřizujeme stanoviště s úložnými skříňkami: e-lockery. Ty jsou dostupné v předprodeji za 8,50 € + poplatek. Dostanete se k nim přes eskalátory v severním foyer. Výhodou e-lockeru je, že se o něj můžete podělit se svými přáteli – díky větší kapacitě a systému s pin kódem. Do své skříňky máte přístup po celou noc. Skříňku lze zakoupit online do čtvrtka 10.10. zde: bit.ly/E-lockersPRG. E-lockery bude možné koupit i na místě za cenu 10€ (lze platit i kartou), ale jejich počet je omezený, proto doporučujeme zakoupit je předem.  

GOLDFINGERS VIP & GOLDEN TICKET ŠATNA
Šatna je pro držitele GOLDFINGERS VIP a GOLDEN TICKETŮ zdarma. VIP šatna bude umístěna před vstupem na Goldfingers VIP terasu. Držitelé Golden ticketů mají k dispozici šatnu zdarma na klubovém patře.

NADROZMĚRNÁ ZAVAZADLA
Pokud si s sebou berete něco, co se vám do e-lockeru nevejde, příp. to patří mezi zakázané předměty, můžete si to uschovat v Úschovně O2 areny, která se nachází před ní. Funguje od 19:30 do max 06:30.

ZTRÁTY A NÁLEZY
Ztráty a nálezy budou po celou dobu akce k dispozici na info stánku. Viz. Mapa.

PLATBY V O2 ARENĚ
Platby v O2 areně jsou přijímány v hotovosti (CZ a EUR) a z velké části i platebními kartami. V severním foyer se nachází bankomat. Viz. Mapa.
TRANSMISSION OBLEČENÍ A DOPLŇKY
Velký stánek Transmission Merchandise najdete po vstupu v severním foyer za info stánkem. Viz. Mapa. K dispozici budou: Transmission trička, čepice, brýle, vlajky, špunty do uší a jiné. Aktuální kolekci najdete na www.transmission.events/shop.

MOBILNÍ APLIKACE
Transmission je k dispozici také v mobilu a to prostřednictvím aplikace WOOV, která vám umožní spojit se se svými přáteli, sledovat časový rozvrh DJs nebo dostávat aktuální upozornění. Stahujte zde: www.woov.com/TMPRG19

HLADINA HLUKU
Hladina hluku se na akci pohybuje mezi 102 a 105 decibely. Doporučujeme použití ochranných špuntů do uší, abyste chránili svůj sluch. Špunty je možné zakoupit ve stánku Transmission Merchandise.

MINIMÁLNÍ VĚK
Minimální věk pro vstup na Transmission je 18 let. Více informací naleznete v Pravidlech pro návštěvníky O2 areny.

TOALETY
O2 arena nabízí dostatek toalet, které jsou k dispozici zdarma. Pro VIP hosty jsou k dispozici také VIP toalety, které se nacházejí na západní straně nedaleko GOLDFINGERS VIP terasy.  

PARKOVÁNÍ
K parkování můžete využít parkoviště, které se nachází v bezprostřední vzdálenosti O2 areny. Pečlivě si přečtěte informace o parkování.

TAXI
V průběhu celé noci budou před O2 areny stát vozy taxislužby. Najdete je nedaleko hlavního vchodu na ulici Ocelářská.

VEŘEJNÁ DOPRAVA
O2 arena se nachází na ulici Českomoravská č. 2345/17, Praha 9. Vedle O2 areny je stanice metra "Českomoravská" (žlutá linka B), ze které vystoupíte a rovnou vejdete vchody na severní straně. Na zastávce "Českomoravská" končí i autobusy 151, 152 a 375. Tramvají se můžete dopravit na zastávku "Multiaréna Praha" (linky 8, 25 a noční linka 92) a vejít do O2 areny přes jižní vstup. Vlakové nádraží "Praha - Libeň" se nachází v pěší vzdálenosti od areny. Doporučujeme použít vchod z jižní strany. Více info o dopravě do a z areny naleznete zde.

FOTKY A VIDEO
Abyste si mohli zvěčnit všechny speciální okamžiky na Transmission, je možné s sebou vzít mobilní telefony, kompaktní digitální fotoaparáty a GoPro kamery. Profesionální fotoaparáty (s výměnnými objektivy) a videokamery smí používat pouze speciálně akreditovaní návštěvníci. Akreditace jsou pro letošní edici již uzavřeny.
ZÁKAZ KOUŘENÍ
V celém vnitřním prostoru O2 areny je zakázáno kouření, včetně elektronických cigaret. Více informací ZDE. Kouřit se smí pouze venku ve vyhrazeném prostoru před O2 arenou. Ven z areny a zpět se dostanete přes vchod / východ č. 30.

ZAKÁZANÉ PŘEDMĚTY!
Do O2 areny je zakázáno vnášet: vlastní jídlo a pití, drogy (všechny), sklo, aerosolové rozprašovače, laserová ukazovátka, tyče, tzv. selfie tyče a teleskopické tyče, plechovky, plastové / PET lahve, ostré předměty a jakýkoliv jiný předmět, který by mohl ohrožovat bezpečnost návštěvníků akce. Oblečení nebo jiné viditelné fyzické znaky na vzhledu, které vyjadřují explicitně politické, sociální hnutí a skupiny, jsou zakázány. Transmission festival nevyžaduje žádný povinný dresscode, ale zdvořile vás žádáme o zachování komfortu jiných návštěvníků akce, nesvlékáním trička.

Dodal: United Music Events team
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 12. 10. 2019
Vystupují:
Ferry Corsten presents System F, Giuseppe Ottaviani LIVE 2.0, KEY4050 (John O'Callaghan Official a Bryan Kearney), MaRLo, Cosmic Gate a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika