Cavetown se vrací do Prahy

Cavetown se vrací do Prahy

09. 10. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ze studentského pokoje k posluchačům po celém světě. Vloni britský písničkář Cavetown zazářil deskou Lemon Boy o strastech a radostech dospívání. Letos na ni navazuje novou kompilací Animal Kingdom. Cavetown a jeho hosté (Orla Gartland a Spookyghostboy) zahrají v pražském Rock Café 19. dubna 2020.
Robin Skinner aka Cavetown pochází z hudební rodiny a svůj hudební talent začal rozvíjet už jako malý kluk na ukulele. Později na youtube sdílel covery oblíbených písní například od Twenty One Pilots nebo Eda Sheerana. Tam také získal silnou fanouškovskou základnu, se kterou sdílí celý svůj život. Aktuální deska Lemon Boy je jeho doposud nejpestřejším dílem. Na nahrávce míchá folkové písničkářství, indie elektroniku i popové melodie, které doprovází optimisticky zasněné vypravování o dospívání.
 

Hudba Skinnerovi pomáhá vyrovnávat se s nástrahami skutečného světa: „Zpívám o věcech, které se mi dějí a o kterých je pro mě těžké hovořit. Proto je moje tvorba tak otevřená a od srdce. Myslím, že právě proto ji lidé poslouchají. Stejně jako já mohou mít někteří problém s vyjadřováním pocitů. Když o tom uslyší skladbu, třeba jim to pomůže,“ nechal se slyšet.

Na úspěšnou desku Lemon Boy se stejnojmenným singlem, který za několik měsíců posbíral jenom na youtube přes deset milionů přehrání, Cavetown právě navazuje sérií písní Animal Kingdom na které spolupracoval i se svými přáteli: „Žiji přítomností a miluji každou příležitost, kdy můžu tvořit hudbu se svými blízkými. Hudbou se nechávám vést a nechci nikdy přestat.“
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CAVETOWN

Neděle 19. 4. 2020
Vystupují:
Cavetown (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika