Kensington přivezou v březnu novou desku

Kensington přivezou v březnu novou desku

03. 11. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nizozemská pop-rocková senzace Kensington ve své zemi běžně vyprodává haly pro tisíce fanoušků, jako doma je i v České republice. Na svém pátém pražském koncertu, který se uskuteční 26. března v Roxy, představí chystanou desku Time. Kapela ji nahrála v kanadském Vancouveru a láká na ni uhrančivými singly Bats a What Lies Ahead.
Frontman Eloi Youssef o novém albu prozradil, že reflektuje dosavadní dráhu formace: „Uvědomování si vlastní pozice se stalo tématem většiny textů na desce.“ Jako obvykle si Kensington k nahrávání přizvali věhlasné producenty. Tentokrát spolupracovali s Garth “GGGarth” Richardsonem (Rage Against The Machine, Biffy Clyro) a Bobem Ludwigem (Queen, Radiohead, Daft Punk). „Na tuhle desku jsme opravdu hrdí. Představuje pro nás velký zlom v našich životech,“  doplňuje kytarista Casper Starreveld. V pořadí páté dlouhohrající album Time vychází 15. listopadu.
 


Chystaná deska navazuje na nahrávku Control (2016), která se hned po vydání vyšvihla na vrchol nizozemské hitparády a mezi hosty se na ní objevil i producent Michael Beinhorn (Korn, Red Hot Chili Peppers). Před třemi roky vydali Kensington také společnou píseň Heading Up Hight s nizozemským producentem Arminem van Buurenem.

Kensington začínali před bezmála patnácti lety jako nezávislá kapela. Úspěch debutu Borders z roku 2010 produkovaným Jamesem Kenoshou (Kaiser Chief, Birdy) jim přinesl raketový start, smlouvu s velkým vydavatelstvím a první úspěšné koncerty po celé Evropě. Pro server Ireport se v roce 2017 nechali slyšet: „V Česku jsme měli vždy ty nejlepší koncerty... Co si pamatujeme, tak energie od lidí byly vždy super hned od začátku koncertu, doma v Holandsku fanoušci mnohdy čekají hlavně na hity.“

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KENSINGTON

Úterý 20. 10. 2020
Vystupují:
Kensington (NL)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika