Listopadová nálož v Duplexu Zonderling a Throttle

Listopadová nálož v Duplexu Zonderling a Throttle

12. 11. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po zveřejnění listopadového headlinera, kterým je legendární DJ a producent Laidback Luke, na kterého se můžeme v DupleXu těšit 23.listopadu, tu pro vás máme další nálož! Na konec měsíce jsme si pro vás připravili další porci kvalitních headlinerů. Ve čtvrtek 28. listopadu vystoupí holandský DJ Jaap de Vries, který reprezentuje projekt Zonderling a na pátek 29. listopadu pro vás máme mladého talentovaného Dje z Melbourne v Austrálii, který vystoupí v České Republice vůbec poprvé. Je jím Throttle!
VSTUPENKY JIŽ NYNÍ K DISPOZICI NA www.duplex.cz/tickets/

Facebook event Zonderling: https://www.facebook.com/events/589760844896117/
Facebook event Throttle: https://www.facebook.com/events/432049460786316/
 

Zonderling vytvořili svoji vlastní verzi dnešní elektronické taneční hudby. Jejich freaky sound je tvořen jejich společnými impulsy ve světě, kde jsou žánry tvořeny podle různých pravidel si vytvořili takřka svůj vlastní jedinečný žánr. Toto holandské duo tvoří producent Martijn van Sonderen a DJ Jaap de Vries.

Jejich zvuk lze charakterizovat jako velice neobvyklý, ale velice podmanivý. Ať už jde o jejich edit Diablova tracku “Tunnel Vision”, četné remixy pro Martina Garixxe, Zedda, Sam Feldta. Mimo jiné také spolupracovali s Moguaiem na housové hitovce “Lee” na labelu Olivera Heldense. Za zmínku uričtě stojí jejich kolaborace s belgickým producentem Lost Frequencies na singlu “Crazy” (více než 47 miliónu přehrání na Spotify). Zonderling dostává silnou podporu ze všech směrů.
 
Australský DJ Throttle, ačkoliv je mu teprve 22, patří mezi nejžhavější jména ve světe taneční hudby. Ve spolupráci s Galantis a Oliverem Heldensem oficiálně zremixoval Ed Sheerana a povedlu se mu vystoupit také na Tomorrowlandu a to vše ještě před dosažením věku 21 let. Není divu, že je označován za jednoho z největších talentů současnosti. Díky jedinečné směsici organických a elektronických zvuků vkládá do každé produkce svůj vlastní jedinečný prožitek.  Throttle není jen trendy. Tenhle týpek má před sebou velkou budoucnost!

Zonderling vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue v Praze ve čtvrtek 28. listopadu, což bude letos již podruhé v České Republice. Fanoušci si ho určitě pamatují z letošního ročníků festivalu Mácháč, kde předvedl neskutečnou show. Den poté, v pátek 29. listopadu přijdede Throttle, který vystoupí vůbec poprvé v České Republice. Spousta lidí se tázala po jeho vystoupení v ČR, tak je konečně zde! Jako support DJs se představí zástupci české taneční scény. Na čtvrtečním eventu Zonderling podpoří naši rezidenti – Deep Deer, Tokátko, Namaas a Nick Martino. Páteční Throttle show podpoří Denis Weisz, Tom Hart, YLLOW a Matis & Mirasso.

VSTUPENKY JIŽ NYNÍ K DISPOZICI NA www.duplex.cz/tickets/

Dodal: Štěpán Ježek, Epic Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ZONDERLING

Čtvrtek 28. 11. 2019
Vystupují:
Zonderling - DJ Jaap de Vries
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika