Laidback Luke už tuto sobotu v Duplexu

Laidback Luke už tuto sobotu v Duplexu

19. 11. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Světově uznávaný DJ a producent, držitel zlaté medaile v Kung Fu, family guy, CEO Mixmash Records, public speaker a VLOG nadšenec, Laidback Luke přijede zahrát do pražského DupleXu v sobotu 23. listopadu v rámci pravidelné rezidentní párty DupleX Presents, která vám pravidelně představuje ty největší hvězdy světové electronic music!
VSTUPENKY K DISPOZICI na www.duplex.cz/LaidbackLuke nebo za nejlevnější cenu 500 CZK na recepci u vchodu z Václavského náměstí!
 

TIME-TABLE
22:00 TOM HART
00:00 ANGRY BEATS
01:30 LAIDBACK LUKE
03:00 NAMAAS
04:00 DENIS WEISZ

Laidback Luke už tuto sobotu v DupleXu

Od jeho počátků v house music a techno undergroundu až po jeho aktuální progressivnější sound byl vždycky Laidback Luke na výsluní elektronické hudby. Jeho scouting skills nám naservírovali řadu interpretů, kterým pomohl dostat se na vrchol jako například Avicii, A-Trak, Bingo Players, Knife Party, Afrojack nebo Steve Angello.

Laidback Luke vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue v Praze 23. listopadu. Tento rok již jednou předvedl své schopnosti v Praze a to v rámci největšího českého indoor festivalu elektronické hudby Magnetic v květnu. Nyní se ovšem vrací zpátky, aby předvedl nezapomenutelnou dechberoucí intimní klubovou show. Support DJs budou přední zástupci české scény a postupně je odtajníme na Facebook události https://www.facebook.com/events/2383196271948680/

Jako velký fanoušek „reálného djingu“ je Luke pravidelně jednou z hlavních tváří festivalů jako například Ultra Miami, Tomorrowland, EDC Las Vegas a spoustu dalších. Díky svým ikonickým kolaboracím jako například “Show Me Love” (w/ Steve Angello feat. Robin S), “Leave The World Behind” a “Get Dumb” (w/ Swedish House Mafia - Axwell, Ingrosso a Angello), “Turbulence” (w/ Steve Aoki feat. Lil Jon), “Hey” (w/ Diplo) a dalším releasům jako “It’s Time” (w/ Steve Aoki) a “Milkshake” (w/ Ale Mora & Shermanology) je Laidback Luke stále na vrcholu a nehodlá s tím přestat.

VSTUPENKY K DISPOZICI na www.duplex.cz/LaidbackLuke nebo za nejlevnější cenu 500 CZK na recepci u vchodu z Václavského náměstí!

A vy se na něj můžete těšit v sobotu 23. listopadu v pražském DupleXu!

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DUPLEX PRESENTS: LAIDBACK LUKE

Sobota 23. 11. 2019
Vystupují:
LAIDBACK LUKE
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika