Taneční rock stars WhoMadeWho míří do Roxy

Taneční rock stars WhoMadeWho míří do Roxy

26. 11. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Koncerty dánského tria WhoMadeWho nabízí 2v1 - energii rockové kapely a tepající rytmus taneční party. To vše je podložené šesti studiovými alby, vydanými například u labelu Kompakt, mixovanou deskou u Get Physical nebo kompilací pro Watergate.
Znějí jako perfektní kombinace GusGus, Junior Boys a Tale Of Us, po jejichž boku si i nejednou zahráli. Jejich indie-rock-disco minulost jim nelze upřít. Ta má nyní ale mnohem sofistikovanější podobu. S tou se vrátí do Prahy po dlouhých šesti letech.
 

Předprodej začíná 27. listopadu prvních 24h přes věrnostní systém MY ROXY, poté v sítích GoOut a Ticketmaster.

Od chvíle, kdy se pár let po přelomu nového století dali dohromady, WhoMadeWho dozráli z tanečního rocku do projektu komplexnějšího a experimentálnějšího. I při zachování svých divoce okázalých shows se nyní opírají o vybroušené kompozice se složitými harmoniemi. Ať už se bavíme o zásadním vystoupení na Roskilde, vyprodaných koncertech na všech světadílech i netradičních DJ setech, vše má jedno společné - bujaré publikum, které chce víc a víc, ať už se nachází na barcelonském Sónaru či Burning Manovi kdesi v nevadské poušti. V pražské ROXY se v lednu neočekává nic jiného.

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WHOMADEWHO

Úterý 28. 1. 2020
Vystupují:
WhoMadeWho (DK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika