Nezastavitelní The Score poprvé v Praze

Nezastavitelní The Score poprvé v Praze

27. 11. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
The Score se katapultovali do čela současného pop-rocku díky svému pulzujícímu hudebnímu stylu. V pražském klubu Roxy se poprvé představí 2. března 2020. Nadčasové nápady zabalené do popových refrénů a motivačních sloganů přinesly dvojici muzikantů vyprodané koncerty po celém světě.
Vstupenky (550 Kč) jsou nyní v prodeji na fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.
 

V Los Angeles usazený Eddie Anthony (zpěv, kytara) a Edan Dover (klávesy, produkce) oživují pojetí aktuálních rockových kapel jako to dělají jejich oblíbení Imagine Dragons nebo X Ambassadors, přesto si ponechávají osobitý DIY přístup. Jejich průlomová hitovka Unstoppable s více než dvěma miliardami streamů se objevila na soundtracku k filmu Power Rangers i v několika mezinárodních reklamách pro světovou pokerovou sérii, britský obchodní dům i automobilku. V roce 2017 zabodovali debutovým albem Atlas, jehož pokračování vyjde už příští rok a na které lákají skladbou s hostujícím rapperem Blackbearem.

„Jsme jen dva kluci z Ameriky, kteří si užívají svůj sen. Nikdy jsme si nemysleli, že budeme koncertovat po celém světě a živit se hudbou,“ shoduje se kapela. Kromě debutu zásobují své fanoušky velmi často novými písněmi. Stále populárnější způsob vydávání skladeb pro magazín Headliner okomentoval Eddie: „Je to jako s Netflixem, dokoukáte jeden seriál a hned chcete další... Nikdo nemá čas čekat týden na další díl, všichni chtějí všechno hned.“

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE SCORE

Pondělí 2. 3. 2020
Vstup: od 550 Kč
Vystupují:
The Score (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika