FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Nový pražský festival Audio Zoo spojí v červnu velké hudební značky

Nový pražský festival Audio Zoo spojí v červnu velké hudební značky
08. 12. 2019   |   Autor: redakce   |   Komentáře (1)
(Promotion) Otevřete klece a vypusťte Audio Zoo! Nový pražský víkendový festival nabídne v červnu spojení mnoha žánrů napříč spektrem elektronické hudby. Stojí za ním organizační tým festivalu Let It Roll, který pro tuto příležitost spojí síly s velkými tuzemskými hudebními značkami, jmenovitě to budou klub ROXY Prague, Cube Events, Devastator či Smack One.
První ročník přichází se vstupem zdarma a představí čtyři venkovní a vnitřní stage, na kterých vystoupí více než osmdesát zahraničních i českých umělců. Festival se odehraje poslední červnový víkend 26.- 27. 6. 2020 na Výstavišti v Holešovicích. Pro vstup zdarma se stačí zaregistrovat na webu www.audiozoo.cz.
 

Audio Zoo si klade za cíl spojení fanoušků mnoha žánrů elektronické hudby. Jednotlivé styly budou rozprostřeny na vnitřní i venkovní pódia. Hlavní stage po oba dny ovládnou headlineři napříč žánrovým spektrem. Druhá stage poskytne na jednu noc zázemí vyznavačům rychlejších a tvrdších stylů v podobě programu zaměřeného na hardcore a hardstyles pod taktovkou značky Devastator. Druhý den zde převezme štafetu v tempu drum and bassu Let It Roll. Do tónů techna se třetí stage ponoří v režii projektu Cube, který pak v sobotu v podobném žánrovém zaměření na techno a house vystřídá Roxy. Ze čtvrté stage bude pak oba dny znít grime, rap a hip hop, pod svá křídla si ji vezme Smack One.

Návštěvníky čeká pravá hudební divočina a volnost za hranicemi stereotypu, obojí pod širým nebem i v halových prostorách. Tohle Praha ještě nezažila!

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
AUDIO ZOO

AUDIO ZOO

Neděle 26. 7. 2020 až Pondělí 27. 7. 2020
Vystupují:
na programu se pracuje
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
albaker | 31. 03. 2020 | 07:09:09
DOBRO DAN MOJ LJUDI Andore MOJ PREIZKUS, KAKO DOBIM POSOJILO, DA KUPIM HIŠO IZ NEKRETNEGA IN ŽENSKEGA POSOJILNEGA DRUŠTVA, KI JE IZDELALA FIRM ALBAKERSKEGA POSOJILA, DANES ZELO SREČAN IN BOŽJI BLAG ALBAKER POSOJIL FIRM Ime mi je maria, sem iz Andore, ki sem jo iskal resnično posojilo za zadnjih 5 mesecev, da kupim hišo, kar sem dobil je bil kup prevar, zaradi katerih sem jim zaupal in na koncu dan, vzeli so mi denar, ne da bi dali ničesar v zameno, vse moje upanje izgubil sem se zmeden in frustriran, tega nisem hotel nikoli karkoli opraviti s posojilnicami na internetu, zato sem šel prijateljici izposodila nekaj denarja, povedala sem ji vse, kar se je zgodilo, in ona je rekla, da mi lahko pomaga, da pozna kreditno podjetje, ki mi lahko pomaga pri kakršnem koli znesku posojila ki jih potrebujem z zelo nizko obrestno mero 2%, da je pravkar dobila posojila od njih, usmerila me je, kako naj zaprosim za posojilo, sem ga tako kot mi je povedala, sem se prijavila z njimi na e-pošto: albakerloanfirm@gmail.com, nikoli verjel, toda poskusil sem in na moje največje presenečenje sem dobil posojilo v 24 urah nisem mogel verjeti, Znova sem vesel in bogat in se zahvaljujem Bogu za tako posojilo podjetja, kakršna je ta, še vedno obstajajo na tej prevari povsod, prosim, svetujem vsem, ki potrebujejo posojilo po e-pošti (albakerloanfirm@gmail.com) vas ne bodo nikoli izneverili, in tvoje življenje se bo spremenilo kot moje. Hiter stik (albakerloanfirm@gmail.com) danes in dobite vaše posojilo od njih, bog blagoslovi ALBAKER POSOJILO FIRM za njihovo pristno ponudbo posojila.  Prepričajte se, da ste se za posojilo obrnili na ALBAKER POSOJILO FIRM, ker sem posojilo uspešno prejel od tega podjetja brez stresa. Obiščite njihovo e-pošto (albakerloanfirm@gmail.com)

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |