Drumstation live!

Drumstation live!

26. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 29. září se v klubu Cross koná další Drumstation, tentokrát s podtitulem live!
Na hlavní stagi vystoupí anglicko-český projekt Masters of the Universe, dále se zde objeví dj Stanzim, special back 2 back set residentů Drumstation Sukiho a Beasta67, plzeňský Dave Vawe, Medas a djka Nikita, která akci zahájí.

Spodní stage bude tak trochu přípravou na prosincovou 23 party – mix tvrdých a ragga-breakcorových věcí, které uvedou Chong X z Aphrikky, Rich a Basstien z Bass Beast, Gasr a Warsheek z Massive Elementz, Subdega a Leed z Reverse Artu. Spodní stage má pod patronací Badpoint a čekejte super zvuk (3kW), výzdobu a pořádnou kalbu. Zvýhodněné vstupné na akci je do 22h pouhých 30 Kč, později 50 Kč.

drumstation

Masters Of The Universe je nový živý dnb projekt který založili dva bratři z Anglie, Will a Tom Rust /a.k.a. Sine a Trusty/. Trustyho možná znáte jako kytaristu kapely Stephunk T /breakbeat/, nebo jako DJ z Inside kru /hip-hop/. Naživo hrají z počítačů a gramců, a jejich vystoupení je mixem vlastních a oblibených cizích skladeb. Ve svých setech dokáží zamixovat svou originální tvorbu s dnb /např. Logistics, London Electricity, Commix atd./, hip-hopem, popem a skoro čímkoliv ostatním. Všechno spojují dohromady vokály hip-hopového freestylera Acme /Inside kru, Alkoskwot/ a krásných zpěvaček Mariany /Prague Ska Conspiracy/ a Lízy.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika