Názory domácích djs na Layo & Bushwacku

Názory domácích djs na Layo & Bushwacku

29. 09. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Před dnešním vystoupením dua Layo & Bushwacka se Roxy Promotion zeptala několika domácích djs na jejich názor na tuto dvojici a také na nejoblíbenější skladbu z jejich produkce.
Roman Rai: Layo a Bushwacka jsou pro mě takovou metaforou skvělého mejdanu. Je to prostě záruka povedené party při které tancechtivé návštěvníky vždy odzbrojí svou ji naprostou profesionalitou a skvělou hudbou prostě L+B rulezz :) A kterou jejich skladbu mam nejradeji ? je toho vic ale je pravda ze Love Story proste vstoupila do klasik tanecni hudby... neni tedy asi k tomu co vic dodat.. tu skladbu si lidi jeste budou pripominat i za deset let.

Loutka: Docela kalící, nice music, asi nejvíc remix Missing.

Madman: Z mého pohledu jsou L&B dnes již legendou anglického tech-house. Jejich vystoupení u nás bylo vždycky svým způsobem nezapomenutelné, ať už se odehrálo kdekoliv, ikdyž nej to bylo stejně hlavně v Roxy:-) Přestože jejich produkce byla vždycky spíš o kvalitním zvuku a "inteligentnější" kompozici, peckou Love story se jim podařilo zasáhnout neuvěřitelnou masu partypeople a ne nadarmo byla tato skladba před pár lety v našich končinách bezkonkurenční hymnou většiny parties! A neuvěřitelně ještě i dnes tenhle track, v jakémkoli z několika desítek remixů, umí vykouzlit úsměv na tváří celého danceflooru.

Hech: Pro mě osobně znamená tahle dvojka definici tech-housu v podobě jejich singlů na End Recordings. Po Bushwackovi jsem hrál už v 98 na Summer of Love ve Svojšicích, kde se díky povodni druhá stage přesunula nahoru do hospody a na Bushwacku tam pak bylo bratru třicet lidí, príma zažitek. Hodně se mi lílibo celý album Low Life. Moje nejoblíbenější skladba je od Laya s Mr.C aka Killerloop - Blue Hour, kterou jsem dostal na vinylu od AB, kterýmu ji věnoval Mr.C v 98 v L-ku.

Dan Cooley: Nechci dvojici L&B připisovat pouze definici tech-house, protože tu myslím stanovili pánové jako Mr.C nebo Terry Francis. Pro mě znamenají neuvěřitelně pestrou a geniální soustavu zvukových nápadů a koláží, jejichž osobitost je na první poslech zřejmá.
Perfektní dj sety, tři řadová alba, dj mixy typu All Night Long, The End Sound System, labely, hudba pro filmy, The End Club....těch aktivit mají opravdu hodně. Osobně mám nejvíc rád Bushwackovu Chrous. To je prostě kompozičně elektronická genialita! O Love Story snad netřeba povídat, ta je zapsaná zlatým písmem do dějin hudby jako takové.

Lucas Hulan: Layo&Bushwacka jsou pro mne vzorne sehrany par, ktery pokazde dokaze publikum dostat k uplne extazi. Nejradeji mam v posledni dobe rad singl Kick Tour Ass. Jinak maji spoustu zajimavych tracku a remixu.

Josef Sedloň: Dvojice L&B se deskou Low Life jednou pro vždy zapsala do dějin taneční hudby. Nejradši mam solové věci od Bushwacky! Jako Monster, Egyptian etc.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika