Víkendová pochůzka po brněnských klubech

Víkendová pochůzka po brněnských klubech

02. 10. 2006  |  Autor: Kollba  |  Komentáře (0)
Brno předminulý víkend nabízelo spousty možností, jak strávit víkendové noci. My jsme se zaměřili na ty nejzajímavější party, které proběhly v klubu Fléda a 7. Nebe. Jednalo se tedy o Bassinfection, o které již napsala redaktorka Obsession a dále pak Barbarossa a Magion, na které se vydala Kollba .
V pátek se stal mým cílem klub 7nebe a jeho party Barbarossa. Velikým překvapením pro mě byl téměř plný klub a to už po deváté hodině. To jsem už dlouho nezažila. Barbarossa nabízela dvě podia - electric a Frisco stage. U Frisco stage jsem se nějak nezasoustředila, a tak je slušností alespoň zmínit DJ’s, kteří zde vystoupili. Byli to Bon Finix, Andrea Fiorino, Luis & Guga a Tomy Rogers. Ne že bych toto místo zasklila, ale větší lákadla byla na hlavním podiu. Začneme BB Mikem, ten jako vždy předvedl svůj energický set plný známějších melodií, které dokázaly přitáhnout lidi na parket takovým způsobem, že se zde vůbec nedalo procházet. Nejvíce asi rozjásal remix Madonny se songem Sorry. Vypadá to, že bude muset uplynout ještě dlouhá doba, až se zapomene na koncerty královny popu v ČR, jestli teda vůbec. BB Mikovi sety se budou vždycky líbit, protože dokáže zkloubit techno s popem, což zasahuje skoro všechny mladší generace.

barbarosa

Dalším „pánem na holení“ byl Dirty Bass (UK). Po pravdě jsem ani nepostřehla, že se vystřídali DJové. Hráli stejným stylem, což bylo pro mnohé dobře. Party people dál tancovali ve svém rytmu, potili se v neuvěřitelném vedru a já jsem si zatím popíjela drink na pohovce a poslouchala muziku. Dirty Bass byl zpříjemněním mezi domácími DJ’s. Řekla bych, že tato party byla vydařená i pro DJe, kteří po odehrání svého setu vesele pobíhali po klubu a nalézali samé známé tváře.

Poté přišel mistr Jerry, který mile překvapil. Poslední dobou jsme u něj zvyklí na hardtechno, ale jeho set začal na jeho poměry poklidně, což jsem přivítala. Začal remixem Nirvany, což je oblíbené už celkem dlouho. Ale co, je to podařené a lidem se to líbí. Polovinu svého setu věnoval „klasickému“ technu, ale pak už to rozbalil, jak jistě všichni očekávali. Beaty začaly bít do uší a obdivovatelé tohoto stylu se začali šťastně drát na parket.

Druhý den jsem samozřejmě prospala, ale to nebránilo dalšímu nočnímu výletu. V sobotu jsem si vybrala akci Magion, konanou na Flédě, která se nesla v „minimálním stylu“. Byla jsem dost zvědavá, protože to byla moje první návštěva Flédy po letní rekonstrukci. Můj první dojem umocnily křišťálové lustry hned při příchodu do klubu. Povedlo se to, je extravagantní a hlavně je teď dost míst k sezení. Je zde vybudovaná nová chill out místnost s pohovkami, což každý uvítá. Jediné, co zde zůstalo stejné je hlavní bar, ale jinak je každá místnost úplně jiného designu, a tak vždycky když jsem přešla do jiné místnosti, jsem si připadala jako v jiném klubu.

Bohužel se této akce nezúčastnilo mnoho návštěvníků, což je škoda, protože minimal se dá poslouchat v jakémkoli rozpoložení, na rozdíl od hardtechna. Mohli jsme slyšet DJ’s: Vik, Spleen, Joshek, Jarome Austin, Ala vs Click Joe. Poslechla jsem si dobrou muziku, ale dlouho jsem zde nepobyla. Silně tu chyběla atmosféra, narozdíl od páteční Barbarossy.

Pro obě party udělal videoprojekci VJ Kombajn a jako vždy ho hodnotím kladně. Ale doporučuji nekoukat na jeho videa moc dlouho, aby jste se nezcvokli!

Report z páteční Bassinfection na Flédě

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika