Combi:Nations v Amsterdamu: Jak to bude s výherci?

Combi:Nations v Amsterdamu: Jak to bude s výherci?

03. 10. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (2)
Zeptali jsme se za Vás agentury United Music několika otázkami, které odkryly některé nejasnosti, jak to celé proběhne. Zajímá-li Vás, jak je to s losováním výherců nebo co je v plánu na pátek, odpovědi naleznete v článku. Soutěžit můžete do středeční půlnoci.
Co Vás vedlo k zorganozování této originální soutěže?
Navázali jsme spolupráci se SKY EUROPE, se kterými sami často létáme do Holandska na nejrůznější akce. Dostali jsme zadání vymyslet nějakou zajímavou soutěž, kde by se lidé mohli doletět pobavit do Amsterdamu. Mrkli jsme se na tour plán, a zjistili, že holandská premiéra Combi:Nations bude zrovna teď o víkendu, což se nám výborně hodí. Poslat výherce do Amsterdamu, a ještě k tomu na party kterou organizujeme za měsíc v Praze, se moc často nepovede. Jsem rád, že díky této akci bude mít šanci 10 výherců a několik novinářů zažít party venku, a podělit se o své zážitky čtenářům tanečních serverů. Navíc to bude malá ochutnávka před pražskou akcí, takže mnoho lidí bude vědět, na co se pomalu těšit.

1
COMBI:NATIONS

Soutež o letecký výlet do Amsterdamu současně běží na čtyřech hudebních serverech. Čtenáře by mohlo zajímat, zda každý server losuje své vyherce, nebo se všechny odpovědi sbírají do jedné databaze?
Některé servery nám pošlou pouze jména výherců, některé nám posílají všechny odpovědi, ze kterých se náhodně vyberou jednotliví výherci.

Mimo hlavní ceny se také soutěží o 30 vstupenek na party Combi:Nations v Praze. Ty dostanou vyherci hlavních cen, nebo budou další výherci, kteří dostanou pouze volné vstupenky na party v Praze?
10 výherců hlavní ceny dostane i vstupenky na pražskou party, zbylých 20 se rozdělí mezi další soutěžící.

Je připravený nějaký doprovodný program? Respektive jak budete s vyherci trávit páteční den?
Doprovodný program není připraven. Každý si může den strávit po svém. Amsterdam je město mnoha možností. Někoho může zajímat muzeum Van Gogha či Rembrandta, někoho muzea s "odlehčenými" tématy. Takže bude na každém, jak se během dne zabaví.

Co vše v amsterdamském klubu Melkweg výherci zažijí?
Kromě super mejdanu proběhne setkání s Marcem V a společné focení. Jinak to bude pouze na nich, jak si večer užijí.

Co ty sám od odstartování světového turné Marca V očekáváš?
Já osobně jsem zvědavý na Marcovo vystoupení. Podle mých informací bude stejně jako v Praze hrát 6ti hodinový set a mixovat video na DVDJx, takže to bude hodně zajímavá podívaná.


Soutěžit o letecký výlet na party Combi:Nations v Amsterdamu můžete do středeční půlnoci zde.

2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
kokot
04. 10. 2006 | 00:58:59
+0 | -0
Co Vás vedlo k zorganozování této originální soutěže?



zorganozování ? to slovo já neznat :-)
Mafitel team
03. 10. 2006 | 17:30:06
+0 | -0
hustýýý
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika