Krátce: Reportáž z Citadely Evolution

Krátce: Reportáž z Citadely Evolution

04. 10. 2006  |  Autor: Kollba  |  Komentáře (1)
Citadela is back! Velikým lákadlem byl Tomcraft, který potěšil předem i na akci samotné. Citadela vystřídala brněnské hardtechno za progressive a tak z Boby centra tentokrát zmizely i velice oblíbené dudlíky a pomalované obličeje.
Při příchodu jsem se malinko zhrozila, tak prázdno jsem zde ještě neviděla. Je pravda, že jsem přišla brzy, ale bylo to pro mě rozhodně překvapení. V průběhu noci se návštěvnost zlepšila a při vrcholném setu Tomcrafta už juchala plná hala nadšených fanoušků akcí tohoto ražení.

Po deváté hodině už hrál slovenský Tomáš Haverlík, který nalákal týden před Citadelou svým vystoupením v Roxy. Novinkou byla Funky show, na kterou se ozývají různé názory. Někdo tvrdí, že to sem nepatřilo a nehodilo se to a na druhou stranu se líbilo taneční umění gumových mladíků na podiu. Když už jsme u tématu show, tak bych určitě pochválila laser show a jiné efekty. Konečně jsme se mohli koukat i na jiné barvičky než jen na zelenou.

citadela

Další „kulturní vložkou“ se stala show Drákuly, což docela pobavilo, ale stejně jsem měla pocit, že to sem nějak nepatří… Way Out West a pak už to přišlo. Něco po půl druhé začal hrát Tomcraft. Jeho set byl přesně takový, jaký všichni očekávali. Když se rozezněl singl Loneliness, jakoby všichni ožili a když se rozezněly první tóny hitu Overdose, tak to už tancovali skoro všichni. Bylo jasné, že zazní i Sureshot (německý hit) i melodie, na které nazpívala vokály Kylie Minogue.

citadela

Poté následoval Alex Axx z Kanady a LayDeeJane. Tato půvabná DJka prý zahrála výborný set, ale to já už bohužel nemohu posoudit, protože jsem se už, velice spokojená, vydala domů.

Na La Grotě jsem se bohužel pro tentokrát moc nevyskytovala. Jen jsem zde zaslechla hit Get on- Mogwai, což mě moc potěšilo. Druhá stage nabídla DJ’s: Ian Fuzzy, Martin Hloh, Jonty Skrufff, samozřejmě oblíbený Orbith, Holgi Star z Německa a zakončení v podání Kaisersoze.

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
One..
04. 10. 2006 | 22:20:11
+0 | -0
Get on- Mogwai:?!?!?!....snad MOGUAI ne:?..
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika