Anketa k Combi:Nations

Anketa k Combi:Nations

09. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
United Music udělala anketu s Tvyksem, Vectifem a Brianem na tema Combi:Nations.
Určitě jsi měl více nabídek na hraní na 3.11. Proč jsi dal přednost právě Combi:Nations?
Vectif: Nabídku na hraní na Combi :Nations jsem dostal s dostatečným předstihem, tuším, že to bylo někdy na začátku srpna, tudíž jsem v té době jiné nabídky neměl.

Tvyks: Ano, několik nabídek jsem měl. Všechny přisly, až když jsem byl zabookovaný sem.

Brian: Ano, to je pravda. Měl jsem ještě další dvě nabídky na 3.11. Pro Combi:nation jsem se rozhodl z několika důvodů. Velmi dobrý line-up, dostal jsem výborný čas, hned po Tom Novy a párty pořáda agentura unitedmusic, což je pro mě záruka kvality.

Co pro tebe znamená jméno Marco V?
Vectif: Pro mě je to jedna z tranceových djských hvězd. Abych byl úplně upřímný, tento hudební žánr tolik nesleduji, takže jeho jméno znám především z různých článků a diskusí. Osobně jsem ho nikdy neslyšel.

Tvyks: Abych se přiznal, vůbec tenhle styl nesleduji. Mám tolik zajímavé muziky a projektů, kteří mne zajímají, že jsem rád, že stíhám vše naposlouchat. Nejspíš to bude pracovitý člověk, který si svůj úspěch zaslouží.

Brian: Marco V patří ke světové špičce. Je 12 v žebříčku thedjlist.com a já osobně se na něj těším, protože je to jeden z mála DJů, kterého jsem ještě neslyšel.

Nonstop 6 hodin set – dokážeš si představit, že bys měl odehrát takovýhle set. Co by to pro tebe znamenalo?
Vectif: Ano, dokáži. Několikrát jsem podobný set odehrál, nicméně nikdy to samozřejmě nebylo před takovou diváckou kulisou. Musí to být fantastický pocit a sám bych ho určitě chtěl někdy zažít. Je to úplně něco jiného, než standartní dvouhodinový set, na který jsme zvyklí. DJ dostane mnohem více prostoru pro to, aby si publikum připravil. Jsem určitě fanouškem dlouhých setů, teprve při nich může dj opravdu ukázat, co v něm je. Je to takový “architektonický” projekt.

Tvyks: Už jsem pár takových setů odehrál a je to velmi zajímavá zkušenost. Rozhodně se díky tomu úseku pozná, je-li v daném Dji osobnost. Udržet pozornost po tak dlouhý čas, není až taková legrace.

Brian: Od léta jsem rezident PARADISE Clubu na řeckém ostrově Mykonos. Je to open air club pro 3500 lidí s velkým bazénem uprostřed. Během letní sezony jsem tam hrál na více než 50 party a z toho každou neděli sám 8 až 9 hodinové sety (22 – 07).
Ve spojených státech je celkem běžné, že DJs hrají mnoha hodinové sety, ne 2-3 jako v Evropě. 7.10. hraje např. Erick Morillo 15 hodinový set v klubu Pacha - New York.

Připravuješ si něco speciálního? Co budeš hrát?
Vectif: Vystupujeme ve společném setu s djem Tvyksem. Fanoušci, kteří nás znají z naší společné noci Plastique vědí, co je čeká, pro ty ostatní bych doporučil naše webové stránky www.plastique.cz, kde najdou sety, playlisty. V podstatě se bude jednat o fúzi electra, punku, rocku, new wave, prostě můžete čekat vše od Depeche Mode po Sex Pistols. Vzhledem k velikosti akce se dá očekávat ostřejší set.

Tvyks: Jak jsem vysledoval, hrajeme společně s Vectifem. Každý máme trochu jiný styl, ale vzájemně se doplňujeme. Rozhodně vám pustím nějaké novinky, které mne v současnosti berou.

Brian: Budu hrát, tak jak jsem hrál v létě v PARADISE Clubu s Erickem Morillo nebo Sander Kleinenbergem. Těšte se. Spousta lidí u nás v Čechách mě má pouze za funky house DJe a Combi:nation je pro mě šance ukázat i u nás doma, že umim zahrát i pro velké publikum. Venku jsem hrál běžně pro 2 – 4 tisíce lidí, ať to bylo na Ibize, v Paříži nebo letos v létě na Mykonosu, kde jsme měli pokaždé v klubu více než 2000 lidí.

Co říkáš na Toma Novyho? Slyšel jsi už něco z nového alba Superstar?
Vectif: Něco jsem slyšel, ale jako v případě Marca V je to pro mě umělec, kterého respektuji, nicméně jeho tvorba není úplně můj „cup of tea.“

Tvyks: Neslyšel. Jméno znám, ale jeho tvorbu nesleduji.

Brian: Tom Novy je výborný producent a slyšel jsem i jeho DJ set z jedno německého festivalu. Myslim, že se máme na co těšit. Album Superstar jsem slyšel nedávno celé. Obsahuje hity jako Superstar, I Rock, Your Body, Unexpected, The Power nebo hit léta Take It.

Co od Combi:Nations očekáváš?
Vectif: Hodně lidí, skvělou atmosféru a super zvuk.

Tvyks: Příjemnou zábavu za gramofony.

Brian: Věřím, že bude narváno. Marco V, DJ San, Angelo MIKE, Tom Novy, spousta domácích DJs, světelná show atd. je myslím zajímavá nabídka a věřte mi, že za 15 Euro Vám to nikdo jinde na světě nenabídne.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika