Víkend na Bukanýru

Víkend na Bukanýru

12. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Víkend na Bukanýru začína už dnes. Připraveny jsou mejdany Face @ Bukanýr, Deep Banging Racket a La Pascos Dream.
čtvrtek 12.10. - Face @ Bukanýr
Každý druhý čtvrtek v měsíci má prostor pro své muzicírování na House boatu U Bukanýra vyhrazen DJ Face. Face @ Bukanýr je nocí, která se specializuje především na dva styly: deep house a electro house. Zatímco v září si přišli na své všichni milovníci té druhé, tedy notně uvrzané škatulky, v polovině října to bude přesně naopak a to s celou parádou! Po menší pauze se dočkáte opět zahraničních, i když v Praze už poměrně zdomácnělých hostů. Pozvání totiž přijali Pat Heart a Slim Buddah coby zástupci projektu Afrodrops! Právě tahle parta teď dobývá svět zásluhou remixérských prací pro zvučná jména a vy si buďte jisti, že vám tihle specialisté na deep house dají nahlédnout pod ještě orosenou pokličku ze své hudební kuchyně.

bukanyr

pátek 13.10. - Deep Banging Racket
Na pravidelném večírku jehož rezidentem je dj Jan Berdych (sunshine people) si můžete poslechnout zajímavou směsici deep a tech houseových placek v podání zajímavých hostů, kteří jsou na tuto akci pravidelně zváni. Na tento pátek 13.10.2006 si Honza vybral kolegu ze stáje Sunshine people dje a producenta Petra Brauna. www.sunshinepeople.cz

Deep Banging Racket

sobota 14.10. - La Pascos Dream
V sobotu 14.10.2006 na houseboatu U Bukanýra proběhne další pokračování zajeté electro-pulzní rychlonabíjecí párty La Pascos Dream, kde se Vám předvedou, jako vždy residentní electric twins Wega & Kim Pixa aka WeKi, kteří Vám umíchají silně působící electro set v časté kombinaci s prvky hip hopu, doplněný jejich vlastní tvorbou projektu WeKi. Také tentokrát si přizvali speciálního hosta dje Vectifa (Radost FX), známého residentního dje z párty Plastique. O support se postará nadějný dj Ice. Hrát se bude především nadupaný electro house. Rozhodně si nenechejte toto melodické a líbivé electro-peklo ujít. Správnou funkčnost djů lze ověřit: Zběsilými a rychlými pohyby aka hrochnice ve vaně.

lpd
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika