Friction na Take Control

Friction na Take Control

12. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na dalším pokračování drumandbassové noci Take Control vystoupí jako headliner britský dj Friction.
Volba dalšího hosta pražské drum´n´bassové noci Take Control byla celkem jasná. Měl to být majitel nebo výrazný zástupce zajímavého labelu, jméno, které tu nebylo, a DJ, jehož dovednosti vyčnívají vysoko nad průměrem. No dobrá, taky jsme si všimli, že po něm prahne půlka scény v čele s jeho českým dvojčetem Akirou. Moudří už v tuhle chvíli vědí: 16.11. konečně Čechy navštíví pan Friciton.

friction

Friction patří za gramofony k těm nejšikovnějším z nejšikovnějších a pro řadu drum´n´bassových fandů nemá konkurenci. Technikou mixu se vyrovná Andymu C, ale vkus má řekněme všestrannější. To znamená, že od něj uslyšíte sice všechny ty důležité hitovky, které plní parkety po celé zeměkouli, narozdíl od jeho staršího kolegy ovšem set nedrtí v jedné linii, ale pěkně pracuje se zdánlivě nespojitelnými styly. Vedle sebe se tak ocitá zvuk Valve sound systemu, vysmátý liquid funk, našláplá Noisia a deepařina pro inťouše. To vše v leporelu rychlých a neskutečně přesných mixů a přirozené a zároveň dynamické stavbě setu. Vizitkou pestrosti Frictionových mixů je jeho label Shogun Audio, v jehož duchu se listopadová Take Control ponese. Ale o tom podrobněji až příště.

Český support obstarají turntablista Philip TBC, talentovaný producent Denius, Pixie ze soundsystemu Tele2Beats a chybět nebude samozřejmě rezident Suki. Druhý stage se ponese jako tradičně v pomalejším tempu, k poslechu a tanci tentokrát zahrají Kaplick, Appu a Turtlesquad DJs.

Lístky na Take Control s Frictionem seženete v našich obvyklých předprodejích – TSP Records, Maximum Underground a v sítích Ticketportal a Ticketpro. Cena v předprodeji je 150,-, na místě 200,- Kč. TSP Records pro vás přichystalo specialitu - do úterý 7.10. tam můžete zakoupit vstupenky za cenu 100,- kč !!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika