Vectif oslaví narozeniny

Vectif oslaví narozeniny

12. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
A kde jinde, než na své rezidentní noci Plastique. Ta proběhne 20.10 a hostem bude Ivan M.
Jak bývá v říjnu zvykem, na této akci oslaví DJ Vectif svoje další narozeniny. Ve svém narozeninové setu se představí společně se skvělým saxofonistou Ivanem M, který tentokrát prožene svůj nástroj specielními efekty a tak se můžete těšit na strhující show. Ivan M prožil letošní léto na Ibize, kde se stal residentem party In Bed With Space, vystupoval před 15.000 návštěvníky v klubu Privilege a zazářil na spoustě dalších skvělých parties.

plastique

Je tomu 2 týdny zpět, co Plastique duo Tvyks a Vectif zavítali do sladké Paříže a vystupovali s velikým úspěchem v klubech Paris Paris a Fleche d ´Or. Tvyks ještě stihl zajet do Londýna, aby zde společně s partičkou Uber Audio Bros dokončil track „Robo Dancing“, který je připraven k vydání. Další novinkou je, že od tohoto týdne je Plastique dvojice zastupována agenturou Mersey a osobou Pavla Tesaře.

Na co že se můžeme těšit na říjnovém mejdanu? Minulý měsíc jsme představili reprezentanta francouzské electro undergroundové scény Vicariouse Blisse. Tentokrát uslyšíte zvuk belgického electra. Stejně jako mají Čechy svůj Plastique, Belgie má svůj Fanklub. Plastique vs. Fanklub je tedy název naší další akce. Stejně jako máme Tvykse a Vectifa, Fanklub má Pascala H a Rentboye. Na listopadovém Plastique se vám pak představí italští zástupci večera, který se koná v Římě pod názvem L´ektrica.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika