Sobotní večer v Mecce za dunění bubnů

Sobotní večer v Mecce za dunění bubnů

17. 10. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po úspěšné noci, která se konala začátkem září, si Tripmain připravil další exkluzivní večer pro ty, kdo mají rádi to nejlepší ze všech forem hudby. V sobotu 21.října Vás pohltí VIBE a rytmický sound bubnů.
Bubny byly vždy, se svými kořeny v Africe, neodmyslitelnou součástí hudby. Jsou jednoduše podstatou rytmu a Tripmain se rozhodl provést Vás celým večerem právě v tomto duchu. K Tripmainovi se přidají DJs Adnene (Tunisko), Petr K a Rikardo. Adnene je znám pro své kmenové/progresivní sety s elementy funku a naloží Vám další dávku plynoucí rytmické hudby. Když vezmeme v potaz, že pochází z Afriky, je jasné, že DJ jakým je Adnene patří k těm nejlepším co se tohoto stylu Housu týče.

Vibe - Mecca


Večer zahájí Petr K, jeden z nejtalentovanějších DJů na scéně. Své sety prezentoval především v klubu Radost, ale tento večer se předvede se svým unikátním stylem přímo na VIBE a rozproudí večer na maximum!

Noc vyvrcholí setem DJ Tripmaina za doprovodu konga bongomana Rafaela. Tripmain zastává názor, že jakékoliv prvky živé hudby, především bubny, přináší úplně jinou dimenzi do klubové tvorby, a to je důvod, proč si na VIBE pozval jednoho z nejlepších hráčů na konga, aby Vám společně připravili jedinečný zážitek.

dj Tripmain


Rikardo zahraje svůj exkluzivní čtyřhodinový set na Hip-Hop/RnB pódiu. Jeho sety se dají popsat jako Hip Hop Hardcore s prvky RnB. Hip-Hop je nejrytmičtější formou černé hudby, a tak pro tento luxusní VIBE večer nemohl být vybrán nikdo jiný než právě Rikardo.

Ti, kdo si potrpí na skvělou atmosféru, super lidi a úžasnou hudbu, si tento večer nemůžou nechat ujít!

Line-up na obou stageích je následující:

House Stage Mecca

22:00-01:00: Petr K (CZ)

01:00-02:30: Tripmain with Bongoman Rafael

02:30-04:00: Adnene (Tunis)

04:00 till end: Adnene & Tripmain


Hip-Hop/RnB Stage

00:00-04:00 Rikardo (CZ)


Vstup je 150 Kč, 50Kč pro studenty. Holky mají do půlnoci vstup zdarma!


Vibe - flyer


více info na www.myspace.com/vibeparty

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika