Soutěže s Ninja Tune

Soutěže s Ninja Tune

07. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Že je podzim ve znamení labelu Ninja Tune už víme všichni. Připravili jsme proto bleskovou soutěž o vystoupení projektu Skalpel 9.11. v Roxy a o Cinematic Orchestra 20.11. v Roxy.
Myslíte si, že je nemožné, aby se dvojici Východoevropanů podařilo prorazit ve světě, získat smlouvu s kultovním vydavatelstvím elektronické hudby a stát se pojmem pro mladé posluchače a stejně tak si vydobýt respekt u ortodoxních jazzmanů? Pokud ano, z omylu Vás může vyvést polské duo Skalpel ze stáje labelu Ninja Tunes. Marcinovi Cichému a Igorovi Pudlo, kteří vystoupí 9.11. 2006 v Roxy, se tento husarský kousek vskutku podařil.

sklapel

Stanuli tak po boku takových jmen jako Jaga Jazzist, Cinematic Orchestra, Roots Manuva nebo Kid Koala, kterým jsou více než rovnocennými partnery. Proslavili se albem "Polish Jazz", na kterém oprášili polozapomenuté, staré nahrávky, rozebrali a složili zpět do progresivně elektronického celku. Hudbu vzniklou v nehostinném prostředí polského komunismu tak dnes poslouchají příznivci elektroniky po celém světě. Jejich tvorba navíc podnítila honbu za jazzovými vinyly vzniklými za Železnou oponou.

Letos vydali své druhé řadové album "Konfusion", které se setkalo s velmi pozitivní odezvou. Nedávno uzavřeli nabitou koncertní trasu po celém světě, aby se mohli doma v klidu věnovat nahrávání třetího alba. Jejich vystoupení v Praze bude tedy na dlouhou dobu zcela výjimečnou příležitostí uvidět živě tento vskutku originální projekt.

Soutěže o 3x1 volný vstup na Skalpel a Cinematic Orchestra

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika