Duplex je už i v Brně

Duplex je už i v Brně

10. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Pomalu jako obchodní řetězce se po Čechách šíři klub Duplex. Po městě Most si jako další útočiště vybral Brno a už na tuto sobotu je připravena opening party.
Pražský Duplex míří do Brna. Sesterský klub populárního pražského hudebního klubu bude pod názvem DUPLEX BRNO otevřen v sobotu 11. listopadu 2006 v prostorách bývalého kina Kapitol v Divadelní ulici. Pražský Duplex patří v současnosti k nejpopulárnějším hudebním podnikům u nás a k oblíbenému místu zábavy „zlaté mládeže“. A tak není divu, že se rozhodl expandovat i na Moravu, do druhého největšího města České republiky. Na slavnostním zahájení provozu Duplexu BRNO čekají Brňany oblíbení rezidentní djs mateřského klubu Lucky Lucaso & Uwa se čtyřmi originálními Duplex go-go a samozřejmě další čeští i zahraniční lídři taneční scény. Chybět nebude ani módní přehlídka plavek od firmy Tricoline a spodního prádla od firmy Nina Ricci a Roberto Cavalli, které vám předvedou Michaela Vostlová, Markéta Divišová a přední české modelky. Vystoupí také chorvatská superstar Patrick Jurdič se svou taneční skupinou. Čekají vás i soutěže, bohatý raut a překvapení večera.

duplex

Kino Kapitol v Divadelní ulici patřilo desítky let k nejznámějším brněnským biografům. Sídlilo v paláci Morava, který vznikl v letech 1926 až 1928, a který je zdařilou ukázkou meziválečné městské architektury inspirované neoplasticismem. Noví nájemci si byli vědomi, že konkurovat skupině multiplexů je nereálné. Prostor bývalého kina proto upravili k pořádání hudebních a společenských akcí. Moderní hudební klub Duplex Brno se díky nabídce nejlepší taneční hudby v podání domácích i zahraničních djs, kvalitě zvuku i vysoké úrovni vybavení jistě stane oblíbeným místem zábavy Brňanů i návštěvníků jihomoravské metropole, kteří se nespokojí s průměrností.

www.duplex.cz

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

23. 12. 2020 | 18:47:35
+0 | -0

Disco duplex brno

Chci se objednat na koncert dj lukasina prosím napište a oznamte mě nejbližší termín koncertů tady v Brně
Děkuji Marcela Šebela 33 let.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika