Plastique vs L´Ektrica

Plastique vs L´Ektrica

13. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letošní podzimní série parties Plastique je o představování těch nejlepších evropských nocí, které jsou podobné s aktuálním Plastique zvukem.
V září dorazil francouzský Ed Banger Vicarious Blues, v říjnu pak belgická dvojice Pascal H & Rentboy ze skvělého Fanklubu z Antwerp a nyní nadešel čas na listopadovou Plastique. Tentokrát si to rozdáme s italskou dvojicí djs Andrea Esu & Fabrice, která stojí za velmi populární a příznačně pojmenovanou nocí L´Ektrica v Římě.

plastique

Noc L-Ektrica obohacuje římskou klubovou scénu už pátou sezónu, pravidelně po každé úterý, vždy od října do dubna. Rezidentní DJské duo Andrea Esu & Fabrice s vytříbenou noblesou sestavuje podmanivé a chytlavé line upy s těmi nejzajímavějšími mezinárodními hosty (The Glimmers, Riton, Tiefschwarz, Play Paul, Munk, Alexander Robotnick, Ivan Smagghe, Ewan Pearson,...) jak v DJských setech, tak i živých vystoupeních. Slyšet můžete směs stylů electro, techno, minimal-beats a house. L-Ektrica je místem s přátelskou atmosférou, kde vkus a kvalita potkává každého jednotlivce, který vstoupí do dveří. Vítejte ve světě L-Ektricy!

Můžete se těšit opět na skvělý a zábavný večer. Italská dvojice opět nabízí jiný úhel pohledu na současný elektro sound, než naši dva residenti a tak se můžete těšit na zajímavou konfrontaci těchto dvou večerů.

Plastique vs L´ektrica, pátek 17.11.Radost FX Club. Začátek je ve 22:00. Holky do 23:00 vstup zdarma.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika